13. Aprila 2022.

O ljubavi Jelice i Miše Sretenović se i danas priča: Emocije koje su trajale do poslednjeg daha

Big Portal

Svoj privatni život potrudila se da drži dalje od budnog oka javnosti, ali se njena ljubav sa Mišom Sretenovićem i dalje prepričava.

Foto: ATA images

Prava ljubav ne poznaje granice ni godine, pa se Jelica sa samo devetnaest godina udala za Mišu Sretenovića, školskog druga njene tetke. NJih dvoje su se poznavali od malih nogu.

– On je dolazio po tetku da idu u školu zajedno i praktično me je gledao kako rastem. Kada su oni imali 16 godina ja sam imala pet, odnosno, kada su pošli na fakultet, ja sam bila đak prvak. Iako smo se znali od ranije, naš susret posle svih tih godina je bio ljubav na prvi pogled. Zabavljali smo se godinu dana. Miša je bio ozbiljan čovek, radio je u Skupštini grada i, normalno, izlazio po restoranima. Kad ja poželim da idem u diskoteku i on je išao sa mnom. Izludujem se, izđuskam, a on sedi i čeka i ponekad se samo prekrsti. Miša je bio sjajan – ispričala je Jelica jednom prilikom o počecima njihove ljubavi.

Kada je bila na trećoj godini fakulteta, glumica je saznala da je u drugom stanju. Nosila je devojčicu Anu, krunu ljubavi između Miše i nje. Trudnoća je nije sprečila da završi fakultet i privede kraju akademske obaveze.

 – Ana se rodila u aprilu, a u maju je bio ispit iz glume sa treće godine. To je bio ozbiljan i obiman ispit. Izašla sam, naravno, da polažem i dobila devetku, onako iz porodilišta! Sve se može – prenosi “Hello” njenu simpatičnu priču.

Jedanaest godina kasnije dobili su i ćerku Olju.

Veliku ljubav prekinula je iznenadna Mišina smrt. Jelica je u 45. godini ostala udovica, kada je njen suprug preminuo usled srčanih problema.

Gluma joj je pomogla da prebrodi najteže trenutke, a njena prva uloga nakon smrti muža bila je ona u kultnom filmu Zdravka Šotre “Zona Zamfirova”.

Jelica je postala i baka, a njen unuk Miloš dobio je ime po pokojnom dedi.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare