"O koroni treba da brinu organizatori Adrija tura, a ne ja" - BIGportal.ba
Sport Tenis

“O koroni treba da brinu organizatori Adrija tura, a ne ja”

Nemački teniser Aleksandar Zverev nastupiće i na drugom turniru Adrija tura u Zadru.

Sedmi igrač na ATP listi osvrnuo se i na prvo takmičenje, koje je proteklog vikenda održano u Beogradu.

“U Beogradu je bilo neverovatno. Bilo je sjajno videti sve momke nakon nekoliko meseci. Nisam video nikog četiri meseca, bilo je sjajno videti da su svi u formi i da sjajno igraju”, rekao je Zverev za HRT.

Ovih dana Novak Đoković i njegov turnir bili su na meti svetskih medija, naročito nemačkih, koji su Adrija tur okarakterisali kao pozornicu javne provokacije.

“Mi smo samo sledili pravila, o drugim stvarima brinu u organizaciji i oni to treba da znaju. Bio sam samo igrači, ali je lepo bilo videti publiku na tribinama, kao i da se život polako vraća na staro. Naravno da je stanje i dalje zabrinjavajuće, ali o tome treba da brinu organizatori, a ne ja”, dodao je on.

Zverev kaže da je njegov odnos sa Đokovićem odličan, ali i da mu je idol Rodžer Federer.

“Teniski uzor mi je uvek bio Roger Federer, ali otkad sam došao na Tur, slažem se s mnogim igračima. Sa Novakom sam u odličnim odnosima, pričamo o mnogim stvarima o kojima s drugima ne mogu. Zanimljivo je čuti kakav on pogled ima na neke stvari, tako da je i on jedan od onih na koje se ugledam i kojima se divim”, zaključio je Zverev.

Turnir u Zadru na programu je ovog vikenda, a teniseri će predvođeni Novakom Đokovićem igrati košarku u četvrtak od 16.00 u dvorani “Krešimir Ćosić”

Danas objavljeno

Srbija sa +25 do nove pobjede i druge faze

Vanja A

Istorijska trka u Džedi: Dva prekida, “milion” incidenata i dramska pobjeda Hamiltona!

Vanja A

Preminuo Stevan Jelovac

M.

Ostavite komentar