O Depovoj propasti se snimaju tri dokumentarca! - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

O Depovoj propasti se snimaju tri dokumentarca!

Holivudska smrt Džonija Depa biće ovekovječena u čak tri različita dokumentarca. Njegova propast i gubitak uloga u nekoliko filmova nakon optužbi bivše supruge Amber Herd, sada će biti zabava drugima, piše “The Sun”.

Dokumentarci će ispričati kako se Depova karijera raspala nakon što je izgubio tužbu za klevetu protiv eks supruge i pomenutog tabloida koji ga je optužio za nasilje nad ženama. Filmovi se snimaju u SAD-u i Velikoj Britaniji, a jedan priprema i ITV (britanski besplatni kanal).

– Gledanje dokumentaraca će biti posebno mukotrpno Depu koji bi najradije da se cela ova priča završi i zaboravi. Ali priča o tome kako je multimilioner, koji je bio zlatni dečko Holivuda, postao glavni akter svoje sopstvene propasti previše je senzacionalna tema da se ne istraži – rekao je izvor za strane medije. Produkcijska kuća Optomen još od prošlog leta priprema dokumentarac pod radnim nazivom “Depp vs Heard” piše “The Sun”. Džoni je tužio ovaj tabloid jer su ga u članku iz 2018. godine nazvali “udaračem žena”. Ipak, sudija je prihvatio tvrdnje Amber da ju je napao. Warner Bros je otpustio Depa iz “Fantastičnih zveri”, a Dizni iz “Pirata sa Kariba”.

Izvor: Kurir.rs/ Foto: Printscreen

Danas objavljeno

Lego kockice bi mogle spasiti singapurske koralne grebene

Vanja A

Peokret u slučaju Ikardi: Umjesto razvoda pomirili se Mauro i Vanda

Vanja A

Povećana želja za slatkim može biti znak demencije

Vanja A

Ostavite komentar