NZXT najavljuje C Series ATX napajanja - BIGportal.ba
Hardware i software Tehnologija

NZXT najavljuje C Series ATX napajanja

Kompanija NZXT je najavila C Series liniju ATX napajanja, kreirana u saradnji sa Seasonic-om, a u pitanju su modeli C650, C750 i C850.

Napajanja su kreirana upotrebom komponenti visokog kvaliteta, a podržana su desetogodišnjom garancijom. C Series napajanja su dostupna u 650w, 750w i 850w varijantama, imaju 80 PLUS Gold sertifikat i kreatorima sistema nude nekoliko mogućnosti pri izboru napajanja koje odgovara njihovim potrebama.

Sa 80 Plus Gold sertifikatom, C Series napajanja nude efikasnost od preko 90 procenata. Napajanja koriste japankse kondenzatore, a kreirana su da traju dugo i imaju zaštitu od visokog/niskog napona, temperature i drugih uslova koji bi mogli uticati na njihove performanse.

Pritiskom dugmeta omogućava se Zero RPM Fan mod, čime se ventilator na napajanjima utišava u uslovima niskog opterećanja. C serija je pogodna za bilo koje kućište iz ATX standarda, a C750 i C650 podržavaju NVIDIA GPU-ove do Geforce RTX 2080 Ti modela i AMD GPU-ove do Radeon VII modela. Model C850 može da podrži kofiguracije sa više grafičkih karti.

Kada su u pitanju cene, model C650 će se koštati 110 dolara, cena za C750 će iznositi 120 dolara, dok će C850 napajanje na tržištu biti dostupno po ceni od 130 dolara. Početak perioda prodaje će biti naknadno objavljen za globalno tržište.

Izvor: Benchmark/NZXT

Danas objavljeno

Zaboravite na privatnost – kamere novih telefona će vas stalno snimati

Vanja A

Predstavljen Snapdragon G3x Gen 1 čipset za ručne konzole, Razer pomaže u kreiranju kompleta za programere

Vanja A

Microsoft testira nekoliko načina za poboljšanje Start menija u operativnom sistemu Windows 11

Vanja A

Ostavite komentar