Nvidia objavila sjajan RTX trejler za indie pucačinu Bright Memory - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Nvidia objavila sjajan RTX trejler za indie pucačinu Bright Memory

Nvidia želi da PC tržište usmeri ka svom RTX hardveru, ubacujući raytracing u realnom vremenu u PC igre.

U ovom trenutku, Nvidia je jedini proizvođač grafičkih karti koji nudi podršku za hardverski akcelerisani raytracing, a sa ovom funkcijom Nvidia se nada da će formirati prednost u odnosu na rivale.

Jedini problem sa planom koji ima Nvidia je u tome što postoji veoma mali broj igara koji podržava ovu funkciju. Sada Nvidia cilja manje igre, sa svojim RTX brendiranjem, u nadi da će objaviti veći broj RTX naslova i privući gejming publiku.

Nvidia je objavila ekskluzivni RTX trejler za Bright Memory. U pitanju je FPS, hack-and-slash naslov kineskog indie developera FYQD Studio. U okviru trejlera, podrška za raytracing u realnom vremenu je iskorišćena za dobijanje izuzetnih efekata, prikazujući sliku koja je značajno prijatnija nego kada je RTX isključen.

Bright Memory je objavljen u Steam Early Access-u 12. januara ove godine, a koristi Epic Games-ov Unreal Engine 4. Za sada nije poznato kada će podrška za Nvidia RTX raytracing biti dodata u igru. FYQD Studio ističe da će RTX verzija igre biti objavljena za oko dva meseca.

Izvor: Overclock3d

Danas objavljeno

Pojavile su se fotografije Samsung Galaxy F52 5G, uživo iz ruke pred objavu

Vanja A

Far Cry 6, R6 Quarantine, The Division Heartland i Prince of Persia izlaze u 2022. godine

Zeljka

Microsoft i Adidas rade na patikama na temu Xbox-a

Vanja A

Ostavite komentar