Nvidia neće objaviti GeForce RTX 2080 Ti Super GPU - BIGportal.ba
Hardware i software Tehnologija

Nvidia neće objaviti GeForce RTX 2080 Ti Super GPU

Tokom ovogodišnje E3 gejming konferencije, Nvidia je objavila osvježenu liniju Turing grafičkih karti, pod nazivom GeForce RTX Super.

Tokom ovogodišnje E3 gejming konferencije, Nvidia je objavila osvježenu liniju Turing grafičkih karti, pod nazivom GeForce RTX Super.

Linija stiže u vidu GeForce RTX 2060, RTX 2070 i RTX 2080 modela, ali nisu pomenuti detalji o tome kada bismo mogli videti GeForce RTX 2080 Ti.

Postojao je veliki broj glasina i spekulacija o broju CUDA i GPU jezgara za 2080 Ti Super model, a neki su tvrdili da će grafička karta imati pun TU102-400 die koji se koristi i na RTX Titan video kartama.

Međutim, prema navodima autora sa sajta TweakTown (koji je razgovarao sa zvaničnicima kompanije Nvidia) neće postojati GeForce RTX 2080 Ti Super verzija grafičke karte, što znači da je aktuelna “Super” linija kompletna ovakva kakva je sada.

Pored ovoga, istaknuto je da nema smisla da Nvidia kreira RTX 2080 Ti Super model, jer bi GPU bilo teško po performansama smestiti u prazninu između GeForce RTX 2080 Ti i RTX Titan modela.

Izvor: TweakTown

Danas objavljeno

Samsung završava proizvodnju Galaxy Note20, bez planova za model za 2022.

Vanja A

Dosadio vam je Google? Pretražujte preko ovih alternativa

Vanja A

Spotify testira video feed nalik TikTok-u kako bi vam pomogao da otkrijete novu muziku

Vanja A

Ostavite komentar