Nožem ubo 15-godišnju vanbračnu suprugu - BIGportal.ba
Hronika Region Vijesti

Nožem ubo 15-godišnju vanbračnu suprugu

 Niška policija traga za D.I. (26) zbog sumnje da je sinoć oko 21.40 časova prvo udario pa nožem u leđa ubo petnaestogodišnju djevojčicu sa kojom je živio u vanbračnoj zajednici. Do incidenta je došlo je u kući u Mramorskoj ulici u niškom naselju Stočni trg. Povrijeđena djevojčica je transportovana u…

 Niška policija traga za D.I. (26) zbog sumnje da je sinoć oko 21.40 časova prvo udario pa nožem u leđa ubo petnaestogodišnju djevojčicu sa kojom je živio u vanbračnoj zajednici.

Do incidenta je došlo je u kući u Mramorskoj ulici u niškom naselju Stočni trg. Povrijeđena djevojčica je transportovana u Klinički centar u Nišu, gdje je utvrđeno da se radi o lakoj tjelesnoj povredi nanesenoj nožem.

Žrtva je imala i otok na mjestu gdje je zadobila udarac, ali je odbila hospitalizaciju pa je zbrinuta ambulantno i puštena na kućno liječenje.

Za nasilnikom je raspisana potraga i protiv njega će biti podnesene krivične prijave zbog nanošenja lake tjelesne povrede, ali i zbog zasnivanja vanbračne zajednice sa maloljetnim licem.

(Blic)

Danas objavljeno

Osumnjičeni za otmicu Stevanovića sprovedeni u Tužilaštvo

M.

Uragan hara Italijom; bujice ruše sve pred sobom, beživotno tijelo nađeno u grmlju

M.

Birajte alternativne pravce: Velike gužve na zapadnom tranzitu u Banjaluci

M.

Ostavite komentar