NOVOSTI IZ BMW SVIJETA - BIGportal.ba
Oglasi PR Oglasi

NOVOSTI IZ BMW SVIJETA

U salonima Auto centra Tomić dolazi nova poslastica za ljubitelje popularnih modela iz BMW obitelji X – redizajnirani i još atraktivniji BMW X3 i X4

S dolaskom jeseni dešavaju se brojne promjene i mnogima ovo godišnje doba znači priliku za novi početak, a upravo je u salonima Auto centra Tomić popularnim BMW X3 i X4 modelima omogućen novi izgled i poboljšana oprema, kako bi svaki obožavatelj BMW zadovoljstva u vožnji bio još spremniji na nove izazove.

Preciznije rečeno, za drugu fazu ciklusa modela, BMW osvježio je svoja uspješna vozila Sport Activity Vehicle (SAV) BMW X3 i Sports Activity Coupé (SAC) BMW X4. Vanjština i unaprijeđena oprema, zaokružene su modernim interijerom i ažuriranim infotainmentom, što ove modele iz obitelji X čini još privlačnijim.

BMW X3 – moderniji, snažniji i drugačiji

Promjene u dizajnu sprijeda i straga, te naglasak na klasičnim X elementima daju novom BMW X3 modelu još moderniju vanjštinu i dodatno naglašavaju njegov robusni terenski i sportski izgled. Redizajn bubrežaste rešetke, prednjih i zadnjih svjetala te prednje pregače i zadnjeg branika, daju u potpunosti novi vizualni dojam ovog modela.

Novost kod BMW X3, ali i BMW X4 modela je  upečatljiva, drugačija BMW bubrežasta rešetka – novog je oblika, veća nego prije i sastoji se od jednodijelnog okvira. Prednja svjetla imaju standardno potpuno LED tehnologiju, a uz dodatna prilagodljiva LED svjetla s Matrix tehnologijom, gdje nepovoljno vrijeme preuzima funkciju prethodno odvojenih svjetala za maglu, od sada je kao dodatna oprema dostupno i BMW lasersko svjetlo s dometom do 650 metara.

BMW X4 – još atraktivniji i upečatljiviji

BMW X4 s osvježenim BMW X3 modelom dijeli prednji dio i interijer, dok ono što ga čini prepoznatljivim i posebnim je mrežasta rešetka bubrega i zadnji dio. Ravna, puna LED zadnja svjetla trodimenzionalnog dizajna naglašavaju širinu vozila i upečatljivo izviruju iz karoserije vozila, što daje zadnjem dijelu još jasniji oblik. U poređenju s BMW-om X3, prilagodljiva LED prednja svjetla s funkcijom Matrix već su standardna. BMW lasersko svjetlo s velikom dometom dostupno je kao opcija i za BMW X4.

Za dodatan osjećaj ugode i udobnosti tokom vožnje, standardna oprema sad uključuje i sportska sjedala s presvlakama iz nove generacije Sensatec u novom Ray zrnu s perforiranim površinama sjedala, kao i automatsku klimu s 3-zonskom kontrolom. Unutrašnje ambijentalno osvjetljenje i galvanizirani elementi ukrasa na otvorima za vazduh daju dozu elegancije, te pružaju još opušteniju i kvalitetniju atmosferu za vrijeme boravka u automobilu.

Stoga ne propustite priliku i posjetite salone Auto centra Tomić u Mostaru, Sarajevu i Banja Luci te odvezite svoj redizajnirani BMW X3 i X4 model.

Dodatne informacije potražite na: https://www.bmw.ba/hr/index.html

Danas objavljeno

Savjeti iz Hemofarma za Svjetski dan srca

Vanja A

Prijavi se na konkurs „Budi neko uz obrt eko“: Partner MKF nagrađuje obrtnike koji štite okoliš

Vanja A

Sve je lakše uz plan B! Objedinite finansijske obaveze Addiko kreditom do 50.000 KM uz fiksnu kamatnu stopu

Vanja A

Ostavite komentar