12. Januara 2021.

Novosađanin pao u Banjaluci zbog ubistva, imao lažne dokumente

Big Portal

“Nezavisne” nezvanično saznaju da se radi o Stefanu Stefanoviću iz Novog Sada, te Banjalučanima Slobodanu Stankoviću, potom Milanu Gajiću, vojniku u Oružanim snagama BiH, te taksisti Bojanu Đuriću.

Uz navođenje inicijala, iz banjalučke policije su saopštili da je, provjerama kroz službene evidencije, utvrđeno da je za Novosađaninom raspisana Međunarodna Interpolova potjernica zbog teškog ubistva. Iz policije tvrde da je imao i falsifikovane dokumente.

“Operativnim radom, policijski službenici su došli do saznanja da navedeno lice koristi falsifikovanu ličnu kartu na ime Nikola Radišić i da se pod tim imenom kreće na području Grada Banjaluka”, saopšteno je iz banjalučke policije.

Kako su naveli iz policije, pretreseni su stan i druge prostorije koje ovaj Novosađanin koristi na području Banjaluke, te je pronađeno i oduzeto oko 30 grama materije koja asocira na kokain, oko 60 grama materije koja asocira na marihuanu, kao i veća količina novca.

“Nezavisne” nezvanično saznaju da je pronađeno oko 10.500 KM.

Nađeni su, takođe, i vaga za precizno mjerenje, mobilni telefoni, falsifikovana lična karta Republike Srbije na ime Nikola Radišić, falsifikovana lična karta i vozačka dozvola Švajcarske na ime Nikola Radišić kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnih djela.

“U toku je kriminalistička obrada lica. Po završetku tih aktivnosti, S.S. iz Novog Sada biće predat u Sud Bosne i Hercegovine”, naveli su iz banjalučke policije.

NEZAVISNE NOVINE

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare