Novootvoreni mojMarket predstavio brojne novitete u programu prehrane - BIGportal.ba
Saopštenje za medije

Novootvoreni mojMarket predstavio brojne novitete u programu prehrane

Domaći trgovački lanac mojMarket otvorio je 26. poslovnu jedinicu – savremeno uređeni objekat na nešto više od 1300 kvadratnih metara, u kojem je zaposlenje pronašlo 90 radnika.

Prepoznatljiv u Banjoj Luci kao komšijski lanac trgovina, mojMarket po prvi put svojim kupcima predstavio je nekoliko noviteta u segmentu prehrane i svježih odjela.
„Riječ je o samouslužnim vitrinama sa gotovim jelima, salatama, supama i čorbama i do sada neviđenoj na našim prostorima, samouslužnoj vitrini sa svježim voćem i žitaricama. Na svakoj od vitrina moguće je napraviti brojne kombinacije ukusa i sve to po jedinstvenoj cijeni. Novitet u programu prehrane je i samouslužni odjel pizze i odjel sa sendvičima, takođe dostupnih po jedinstvenoj cijeni, a na kupcima je da odaberu omiljene kombinacije sastojaka,” navela je Aleksandra Marković, portparol trgovačkog lanca mojMarket.
Kupcima će svakodnevno biti dostupno oko 100 različitih vrsta jela na navedenim odjelima. U okviru marketa nalazi se i prostor za konzumaciju „Sjedi i jedi” u kojem će kupci moći uživati u odabranim ukusima i uvijek svježe pripremljenim jelima. Za uživaoce slatkih ukusa, tu je posebno odabran asortiman svježe pripremljenih kolača i torti kojih će u novom marketu biti dostupno oko 70 različitih vrsta. Uz to, mojMarket svakodnevno obezbjeđuje svojim kupcima svježe voće i povrće, različite vrste svježeg mesa i ribe.

Prethodnih dana kupci su imali priliku da degustiraju sve nove proizvode, a na dan otvaranja pripremljene su i posebne pogodnosti za sve uzraste. Prve kupce dočekali su posebni pokloni, svaki 50. kupac obavio je gratis kupovinu, a kupcima su podijeljeni i mojMarket cekeri za kupovinu. Mališani su uživali u druženju sa Berny i Toco maskotom, a magično ogledalo bilo je tu da zabilježi fotografije za pamćenje.
Novi mojMarket otvoren je u okviru Delta Planeta na Bulevaru srpske vojske 8, a radno vrijeme je svakog dana od 10 do 22 časa.

Danas objavljeno

S radara nestala dva aviona F-15

M.

Otkazano otvaranje moto sezone ipak pazite na motocikliste u saobraćaju!

Zeljka

Saopštenje ZP „Elektrokrajina“: Odgovor na tekst narodnog poslanika Nebojše Vukanovića

Zeljka

Ostavite komentar