Novo pisanje istorije: SEGA predstavila grand strategiju Humankind - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Novo pisanje istorije: SEGA predstavila grand strategiju Humankind

Nakon uspjeha koje su posljednjih nekoliko Total War igara imale, SEGA polako počinje da shvata vrijednost strateških igara.

Tako smo na ovogodišnjem Gamescomu dobili najavu još jedne strategije, i to 4X grand strategije sa istorijskom tematikom, koja deluje kao nešto što može biti ozbiljna konkurencija Civilizaciji.

Iza igre stoji studio Amplitude, koji nam je doneo serijale Endless Space i Endless Legend, i kako kažu iz studija, “sve igre koje smo pravili do sada, su vodile do ove igre i ovog trenutka, ovo je naš magnum opus”, prenosi Play.

Kako dalje kažu, igra će nuditi “milion mogućih civilizacija”, ma šta to značilo. Civilizacije neće pratiti klasične istorijske puteve, već ćete recimo moći da započnete kao Stari Egipat, i da se dalje razvijete u nešto što podseća na Rimsko cartvo ili Mongoliju u 21. veku, odnosno mi kao igrači možemo da “iznova pišemo istoriju”.

Igra će izaći tokom 2020. godine, a ovde možete pogledati i prvi trejler za igru. Sam gejmplej igre, možemo da očekujemo tokom Gamescoma.

Danas objavljeno

Gigabyte je prikazao Project Cielo – sopstveni modularni PC desktop sistem

Vanja A

Honor Play5 Youth Edition stiže do kraja oktobra

Vanja A

Raspberry Pi prvi put poskupio – razlog je globalna nestašica zaliha

Vanja A

Ostavite komentar