20. Juna 2019.

NOVO NA ITACADEMY: Uz najmodernije IT školovanje dobijate i 100 coworking sati u Smart Office HUBu

Big Portal

Sa ITAcademy stižu važne vijesti za sve koji planiraju da zakorače u IT oblast i steknu vještine za neke od najplaćenijih poslova današnjice.

https://www.instagram.com/p/BxZvBxfpDnQ/

U ovoj međunarodnoj obrazovnoj ustanovi otvoren je proljetni upisni rok, pa buduće IT stručnjake koji u ovom periodu odluče da započnu školovanje očekuje značajan popust na školarinu, ali i nove, jedinstvene pogodnosti, kakve ne pruža nijedna druga IT škola u našem regionu.

Dobijate 100 besplatnih sati u Smart Office coworking HUBu za razvoj freelance karijere i startup biznisa

Jedna od najznačajnijih novina na ITAcademy važna je za sve koji nakon školovanja žele da steknu praksu, započnu uspješnu freelance karijeru ili pokrenu svoj IT startup.

Zahvaljujući saradnji ITAcademy sa Smart office hubom iz Banja Luke, svi polaznici iz ovog grada i okoline dobijaju besplatno 100 radnih sati u ovom coworking prostoru.

Tokom boravka u Smart office hubu ITAcademy polaznici dobiće i svog mentora sa kojim će imati priliku da rade na praktičnim zadacima i primijene svoje vještine u radu na realnim projektima. Uz to, u pomenutom coworking prostoru imaće priliku da prisustvuju mnogim IT događajima, prate korisne seminare na kojima će usavršavati svoja znanja i još mnogo toga.

https://www.facebook.com/smartoffice.banjaluka/photos/a.1764770257110543/2392899957630900/?type=3&theater

Sa ITAcademy ističu da ovakav dodatak školovanju, kakav nema nijedna druga edukativna ustanova u regionu, pružaju zato što vjeruju da će to biti idealna prilika da polaznici u društvu rastuće IT zajednice iskoriste znanje koje su stekli na ITAcademy i upoznaju se sa ljudima sa kojima će moći da pokrenu zajedničke projekte i stvore nove poslovne prilike.

Coworking hubovi – idealno mjesto za rad i napredovanje

Posljednjih nekoliko godina coworking postaje sve popularniji širom svijeta, pa tako i kod nas, a ovakav koncept pokazao se kao odlično rješenje za pojedince i timove koji su ranije posao radili iz kafića ili od kuće.

Coworking hubovi postali su moderno opremljeni poslovni prostori koji, osim najsavremenijeg okruženja i kvalitetnih sredstava za rad, omogućavaju i povezivanje sa mrežom mentora i IT profesionalaca – sve ono što je potrebno za pokretanje uspješnog IT biznisa ili freelance karijere.

Na ITAcademy možete steći prestižne IT certifikate, i to besplatno!

https://www.instagram.com/p/Bu3SqKXhZ8n/

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare