Novo modno ludilo koje će zaživjeti čim se završi lokdaun - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Novo modno ludilo koje će zaživjeti čim se završi lokdaun

Među svetskim zvezdama pojavio se novi bikini gde se podrška stvara trakicama koje pritiskaju grudi jednu uz drugu stvarajući optičku varku zbog koje deluju veće.

Sestre Kardašijan svojim provokativnim selfijima nastavljaju da skupljaju lajkove.

Tako je Kajli Džener (23), na radost svojih 214 miliona pratilaca, Instagramom prodefilirala u jedva postojećem bikiniju. Obukla je oskudni mali plavi bikini koji je jedva držao sve njene obline na mestu dok se naginjala prema kameri uživajući na odmoru s preostalim sestrama iz klana Kardashian u raskošnoj vili na ostrvu Turks i Kaikos, u kojoj noćenje košta 30.000 dolara.

I njena starija polusestra Kortni (41) prošle nedelje je obukla takav bikini, samo u crvenoj boji, koji je takođe u prvi plan izbacio njenu istesanu figuru i obline.

Brojni pratioci kod popularnih sestara primetili su jedan bizaran trend, da one bikini nose naopako.

Obični gornji deo bikinija, one klasične “trouglove”, sestre su obrnule pa tako deo koji bi inače trebalo da ide oko grudi, one vežu oko vrata. Dakle, osnovica jednakokrakih trouglova tkanine više ne služi za zadržavanje grudi na mestu, nego za stvaranje boljeg dekoltea.

“Hej, ali pogrešno su zavezale bikinije”, primetili su neki.

Ne, nisu! To se tako po novom, čini se, nosi. Bizarno je, neudobno i rizično, ali (i to je veliki ali), grudi tako izgledaju sjajno.

https://www.instagram.com/p/CK7mGeHneUl/

Neki modni stručnjaci idu toliko daleko da ističu kako će vam dati “instant boob job”, drugi hvale ovaj bizaran trend jer stvara lepši dekolte i optički čini grudi većim bez borbe sa žicama i debelo podstavljenim puš ap grudnjacima kupaćih kostima kojima treba cela večnost da se osuše na suncu, što ih čini vrlo nepraktičnim za plažu.

Mada nisu ni obrnuti bikiniji najpraktičniji trend jer dovoljan je jedan pogrešan pokret i nastaje problem.

Uprkos tome, influenserke i poznate dame već su prigrlile ovaj trend, makar samo za poziranje na Instagramu. O popularnosti ove neobične dekonstrukcije bikinija govori i pojava novih brendova koji proizvode kupaće kostime predviđene za upravo takvo, većini neuobičajeno, nošenje koje u fokus stavlja tzv. “underboob” (termin koji se koristi za otkrivanje donjeg dela grudi, do bradavice, moglo bi se reći i obrnuti dekolte).

Obrnuti bikini zapravo nije novi trend i nisu ga pokrenule Kardašijanke. Prvi put se pojavio na fotografijama na Instagramu još u leto 2018. kada su manekenke vezale svoje bikini trouglove na sredini kako bi postigle veću potporu i laskaviji dekolte bez naramenica.

Originalno, obrtanja bikinija setila se 29-godišnja italijanska manekenka i Instagram zvezda Valentina Fradegrada koja je shvatila da ako okrene trouglove, otkriva veći deo dekoltea nego inače, što je na plaži poželjno kada se sunčate, kao i na Instagramu kada hvatate lajkove. Istovremeno se stvara potpora trakicama koje pritiskaju grudi jednu uz drugu stvarajući optičku varku zbog koje grudi deluju veće i lepše oblikovane, a otkriva se i pozamašni “underboob”.

Uz ovakve obrnute gornje delove bikinija najčešće ide i donji dio malo izmenjenog kroja, odnosno gaćice su još niže, a tkanine još manje.

Iako je ideja obrnutog bikinija stara već tri godine, uz malu pomoć Kardašijanki sigurno će sada postati opšteprihvaćeni trend. Zato će se na leto bikiniji na plažama sigurno vezivati kako god, samo da nije klasično.

Danas objavljeno

Turista na Siciliji pronašao izgubljenu kreditnu karticu Harisona Forda!

Vanja A

Penelope Cruz: Što starija, to bolja

Vanja A

Paris Hilton želi ove poklone za vjenčanje

Vanja A

Ostavite komentar