Novitec Ferrari F8 Tributo - BIGportal.ba
Auto-moto Noviteti

Novitec Ferrari F8 Tributo

Novitec je predstavio svoju modifikaciju modela Ferrari F8 Tributo, čiji je turbo motor pojačan na 810KS i 898Nm u najjačem paketu. Maksimalna brzina je 340km/h, a ubrzanje od 0-100km/h traje samo 2,6 sekundi.

Pored različitih nivoa snage 3,9 litarskog motora sa dva turba, Novitec nudi i izduvni sistem visokih perforomansi u različitim verzijama. Karoserija je prerađena ne samo u smislu agresivnijeg dizajna, nego je u obzir uzeta i aerodinamička efikasnost ogoljenih karbonskih komponenti.

Automobil je dobio Novitecove kovane felne prečnika 21 inča na na prednjim i 22 inča na zadnjim točkovima, koje su razvijene u saradnji sa američkim proizvođačem iz premijum segmenta Vossen. Novitecove sportske opruge su kalibracijom prilagođene ovim felnama.

Novitecove opruge spuštaju automobil za 35mm. Pored dinamičnijeg izgleda, to je spustilo i težište automobila, što se povoljno odrazilo na upravljanje. Tjunerska kuća ugrađuje i sistem koji na pritisak tastera podiže prednji kraj za oko 40mm, što može biti korisno prilikom parkiranja i prelaska prepreka ili neravnina na putu.

U ponudi je i veliki broj opcija za preradu kabine, kako bi ona bila prilagođena željama kupaca do najsitnijih detalja, uključujući upotebu najfinije kože i alkantare u biranim bojama, kao i dezena tapacirunga.

Izvor: Nacionalnaklasa

Danas objavljeno

Tesla najprodavaniji automobil u Austriji

V.R.

Hofele tjuning za Mercedesovu G klasu

V.R.

Mercedes EQS – dizajniran za budućnost

V.R.

Ostavite komentar