Novinarka u Nišu pitala mladića da li zna da je nepropisno parkiran, njegov odgovor je tragedija ili komedija? - BIGportal.ba
Ex Yu

Novinarka u Nišu pitala mladića da li zna da je nepropisno parkiran, njegov odgovor je tragedija ili komedija?

Bahatost i nemarnost pojedinih učesnika u saobraćaju nažalost je dio naše svakodnevnice, pogotovo kada se radi o parkiranju na mjestima na kojima to nije predviđeno ni dozvoljeno. Međutim, ono što ljuti više od toga svakako jeste ophođenje vozača kada im ukažete na to da su pogriješili. Prilikom izvještavanja sa ulica…

Bahatost i nemarnost pojedinih učesnika u saobraćaju nažalost je dio naše svakodnevnice, pogotovo kada se radi o parkiranju na mjestima na kojima to nije predviđeno ni dozvoljeno. Međutim, ono što ljuti više od toga svakako jeste ophođenje vozača kada im ukažete na to da su pogriješili.

Prilikom izvještavanja sa ulica Niša, reporterka Prve televizije, primijetila je da je jedan vozač nepropisno parkiran, nakon čega je odlučila da mu skrene pažnju na to. Međutim, dobila je odgovor kojem se baš i nije nadala.

 Znate da ste nepropisno parkirani? Ovdje nije dozvoljeno – upitala je novinarka mladića, dodavši da mu zbog toga slijedi kazna.

Međutim, i pored toga što je napravio prekršaj, on baš i nije bio previše uzbuđen zbog toga, pa je na njeno pitanje, odgovorio kratkim ironičnim pitanjem.

– I? – uzvratio je mladić pitanje, dok se sve vrijeme smješkao u kameru.

Njegovo bahato ponašanje nije zateklo samo novinarku Prve, već i sve one koji su reportažu vidjeli na televiziji ili na društvenim mrežama.

Blic

Danas objavljeno

Kim Kardashian ponovo iskopirala Jelenu Karleušu?

Vanja A

Marija Šerifović godinama ide kod terapeuta

Vanja A

Konstrakta pokazala kako uživa na odmoru

Vanja A

Ostavite komentar