Novi Windows 10 problemi: Plavi ekran smrti i obrisani podaci - BIGportal.ba
Tehnologija World-wide-web

Novi Windows 10 problemi: Plavi ekran smrti i obrisani podaci

Iako je Microsoft obećao bolje Windows 10 iskustvo, novi problemi i dalje stižu, a sveža ažuriranja ozbiljno ugrožavaju uređaje i privatne podatke.

Naime, KB4556799 Windows 10 ažuriranje izaziva čitav skup problema, uključujući plavi ekran smrti, brisanje podataka, probleme sa performansama pogođenih uređaja, probleme sa audio fajlovima, te druge poteškoće. Korisnici su, naravno, nezadovoljni, pa čak i oni najstrpljiviji počinju da negoduju zbog konstantnih problema, te straha koji izaziva svako novo ažuriranje.

Microsoft je potvrdio navedene probleme, te se istaklo da se radi na rešenjima, a sve više korisnika ističe da su im uređaji uništeni nakon što su instalirali novo ažuriranje. Tako se još jednom čula već poznata priča o novim Windows 10 ažuriranjima, a nakon problema sa brisanjem podataka u februaru, problema sa audio fajlovima u martu, nevoljama sa Chrome sigurnošću u aprilu, te poteškoća koje su u maju uticale na sve velike video igre koje se igraju na Windows 10 uređajima.

Očekuje se da Windows 10X, koji će se najpre naći na desktop i laptop uređajima, te promene koje su najavljene kada su u pitanju buduća ažuriranja, donesu ozbiljne izmene u Microsoft ekosistem, ali, kako tvrde nestrpljivi, ne dovoljno brzo.

Izvor: Forbes/PCPress

Danas objavljeno

FIFA 23 prodavana za 6 centi umjesto 60 dolara

Vanja A

Da li je 4K ekran zaista potreban na laptopu?

Vanja A

Sve što vam treba od pametnog telefona za 210 evra

Vanja A

Ostavite komentar