Novi trailer je u jednom danu pogledalo više od 12 miliona ljudi - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Novi trailer je u jednom danu pogledalo više od 12 miliona ljudi

Video od dvije minute poveo je gledaoce kroz brojne galaksije univerzuma ‘Star Warsa’ dok se fokusirao na još jednu bitku između svijetlih i tamnih strana Sile.

Obožavaoci popularne franšize konačno su dočekali službeni trailer za ‘Ratove zvijezda: Uspon Skywalkera’, koji je predstavljen tokom ESPN-ovog poluvremena NFL utakmice između New England Patriotsa i New York Jetsa.

Trailer od dvije minute poveo je gledaoce kroz brojne galaksije univerzuma ‘Star Warsa’ dok se fokusirao na još jednu bitku između svijetlih i tamnih strana Sile.

Film u kina stiže 20. decembra, a u njemu će se pojaviti i pokojna Carrie Fisher, koja će ponoviti svoju ulogu Leije Organe, piše CNN. Disney je objavio i poster za novi film, a trailer je samo na YouTubeu i Twitteru, kombinovano, u manje od jednog dana pogledalo više od 12,5 miliona ljudi. 

‘Uspon Skywalkera’ deveta je i posljednja epizoda u priči o Skywalkeru. Direktni je nastavak ‘Posljednjeg Jedija’ i dovršiće Disneyjevu novu trilogiju koja je započela 2015. filmom ‘Sila se budi’.

Disneyjeva trilogija dostigla je veliki uspjeh za kompaniju koja je kupila Lucasfilm 2012. za četiri milijarde dolara. ‘Sila se budi’, ‘Posljednji Jedi’ i dva spin-offa (‘Rogue One’ i ‘Solo’) zaradili su više od 4,5 milijardi dolara širom svijeta. 

24sata.hr

Danas objavljeno

Policija upala u kuću Merilina Mensona, zaplijenjeni dokazi

Vanja A

Za 3 godine 3 puta osvojila isti iznos na lutriji i svaki put kupila srećku u istoj radnji!

Vanja A

Messi osvojio sedmu Zlatnu loptu, a kraljica večeri bila je njegova supruga sa zanimljivom tetovažom

Vanja A

Ostavite komentar