Novi spot i pjesma Nikoline Kovač - BIGportal.ba
Ex Yu

Novi spot i pjesma Nikoline Kovač

Nikolina Kovač, nakon pobjedničke pjesme „Kako da te zaboravim” na Ilidžanskom festivalu riješila je da se publici predstavi novom ljetnjom pjesmom #HaloTaxi

Nikolina Kovač, nakon pobjedničke pjesme „Kako da te zaboravim” na Ilidžanskom festivalu riješila je da se publici predstavi novom ljetnjom pjesmom #HaloTaxi.

Ova pesma je mnogo drugačije atmosfere od prethodne i brzamelodija poziva da se opustite, relaksirate, zaigrate, prepustite čarima leta i uživate u modernom ritmu.

Pročitajte još: Nikolina Kovač: Lepota je moj teret

– Moram priznati da sam jako uzbuđena što se publici predstavljam novim singlom #HaloTaxi, koji sa sobom nosi dobru vibraciju, pokretačku energiju i sve ono što nam je potrebno da uživamo u ovim vrelim, letnjim danima. Na snimanju spota je vladala sjajna atmosfera i zaista sam uživala sa celim timom snimajući ni malo lake kadrove. Autor muzike i teksta je i ovaj put moj dugogodišnji saradnik Saša Lazić, a aranžman potpisuje Marko Moreno. Verujem da će #HaloTaxi naći put do srca publike i da će obeležiti ovo moje i vaše leto”- rekla je Nikolina.

Nikolina Kovač temeljno radi na albumu prvencu koji će sledeće godine predstaviti publici.

Danas objavljeno

Davor Gobac, Psihomodo pop: “Stalno sam se šminkao i presvlačio”

Vanja A

Mili: Saradnja sa Anom Nikolić jedan od najvećih izazova u karijeri

Vanja A

Vesna Đogani jecajući o svom teškom djetinjstvu u Zvečanskoj, otac je napustio i živjela je u trošnoj kući!

Vanja A

Ostavite komentar