Novi speedrun rekord: Igrač prešao GTA: San Andreas za samo 25 minuta - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Novi speedrun rekord: Igrač prešao GTA: San Andreas za samo 25 minuta

Bez obzira na to koliko je godina prošlo od izlaska određenog naslova, on će uvek biti popularan u speedrun zajednici, kao i posvećenim igračima koji konstantno pokušavaju da obore prethodne rekorde u brzom prelaženju igre.

Tako smo prošlog meseca pisali o Quake rekordu koji je oboren nakon čitavih 17 godina, a sada pišemo o hitu Rockstar Gamesa – GTA: San Andreas.

Igrač Powdinet je uspeo da postavi novi rekord u brzom prelaženju ovog naslova i novo vreme je za čak tri sata kraće od prethodnog. Tačnije, prethodni rekord je bio tri sata 52 minuta i sedam sekunfi, a novi je svega 25:52 minuta.

Ovo ne bi bilo moguće, da Powdinet nije otkrio trik koji dozvoljava igračima da kroz svega par poteza preskoče čitavu priču i stignu direktno do samog završetka.

To je moguće tako što se tokom samog trajanja Ryder misije započne jedna sporedna misija koja uključuje policijsko vozilo, piše Play.

Dosta je teško postići optimalne uslove kako bi se ovo ostvarilo, ali nije nemoguće. Međutim, dodatni uslov je to što bag postoji samo kod verzije za Microsoft Store.

Ako niste zainteresovani da GTA: San Andreas pređete za manje od pola sata, u videu ispod možete pogledati kako to izgleda.

Izvor:play.co.rs

Danas objavljeno

Gigabyte je prikazao Project Cielo – sopstveni modularni PC desktop sistem

Vanja A

Honor Play5 Youth Edition stiže do kraja oktobra

Vanja A

Raspberry Pi prvi put poskupio – razlog je globalna nestašica zaliha

Vanja A

Ostavite komentar