Novi šou Richarda Hammonda - BIGportal.ba
Auto-moto Ostalo

Novi šou Richarda Hammonda

Richard Hammond je poznat po svojoj ulozi u nekadašnjem Top Gearu i kasnije u The Grand Touru, a uskoro će dobiti svoju novu emisiju.

Emitovanje će krenuti kasnije ove godine na ‘Discovery +’ kanalu, a emisija će se zvati ‘Richard Hammond’s Workshop’ (Radionica Richarda Hammonda).

Naime, Hammond će u saradnji s jednim ocem i njegovim sinom restaurirati klasične automobile u blizini Hammondovog doma u Herefordshireu u Velikoj Britaniji, prenosi Jutarnji.hr. Za sada još nemamo mnogo detalja, ali poznato je da će garažom Hammond upravljati s Neilom i Anthonyjem Greenhouseom, a pažnju kamere dobiće i Hammondova kolekcija klasičnih automobila i motocikala. ‘Prema Deadline.com, Hammond će se takođe udubiti u istoriju Jensen Motorsa’.

Prilikom najave emisije, Hammond je naveo da je njegov deda jednom radio u Jensenu, zbog čega veruje da je nasledio neke od njegovih majstorskih veština. Videćemo da li su te veštine zaista prenete, s obzirom na to da postoji opsežna arhiva Hammondovih mehaničkih grešaka u Top Gearu i The Grand Touru.

Hammond je u prošlosti već sarađivao s Discoveryjem – prošle godine je započeo ‘BIG Richard Hammond’ emisiju. Međutim, šta rade njegove poznate kolege s kojima smo mnogi odrasli gledajući ih? James May je posetio Japan, dok Jeremy Clarkson kod kuće radi na svojoj farmi.

Richard Hammond’s Workshop je nastao iz Hammondovog obnavljanja Jaguara XK150 na njegovom portalu DriveTribe. Publika je uživala i tražila još, a trio je poznat po isporučivanju onoga što masa želi.

Izvore: Jutarnji.hr

Foto: YouTube Screenshot

Danas objavljeno

Restilizovana Seat Arona daleko nadmašila prethodni model u testu „severnog jelena“

Vanja A

Aspekt koji se često ignoriše a od kojeg može da zavisi uspjeh marke ili vozila

Vanja A

Meizu se prodaje kineskom automobilskom gigantu, kompaniji Geely

Vanja A

Ostavite komentar