Novi sertifikovani Honor telefon bi mogao biti V30 Lite - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Novi sertifikovani Honor telefon bi mogao biti V30 Lite

Nakon objave V30 i V30 Pro telefona, Honor izgleda radi na još jednom sličnom uređaju, bar ako posmatramo dizajn.

Primećeni su modeli sa oznakama MOA-AL00 i MOA-TL00, koji su se pojavili na MIIT (Ministry of Industry and Information Technology) sertifikaciji.

Model MOA-AL00 jasno prikazuje dizajn kamera koji podseća na onaj sa V30 telefona. Ipak, vidljivo je da je srednji modul na poleđini zapravo LED blic, a ne kamera senzor. Honor očigledno nije želeo da implementira kompletan sistem sa tri kamere i na jeftiniji Honor V30 Lite.

Iz fotografija se mogu izvući neke druge informacije, kao što je postojanje izreza u obliku kapljice u ekranu. Telefon ima normalan taster za paljenje, umesto kombinacije sa senzorom otiska prsta kakav poseduju V30 i V30 Pro. S obzirom na to da na poleđini nije vidljiv čitač otiska prsta, pretpostavka je da je on implementiran u displej, koji bi u tom slučaju morao biti OLED tipa. Zanimljivo je da nijedna postojeća V30 varijanta nema ovakav displej, što sugeriše da bi senzor otiska prsta mogao biti i izostavljen.

Za sada ništa nije potvrđeno i sve je u domenu nagađanja. Ono što je sigurno i što MIIT sertifikat potvrđuje za MOA-AL00, jesu veličina od 159,07 x 74,06 x 9,04 milimetra, 6.3-inčni displej i 4900mAh baterija.

Izvor: Benchmark/GSMArena

Danas objavljeno

Ovo je mobilni GPU koji će promijeniti igranje na telefonima

Vanja A

Ovaj telefon je zlatni rudnik za hakere čak i kada je ugašen

Vanja A

Square Enix je najavio dvije iznenađujuće igre za Nintendo Switch

Zeljka

Ostavite komentar