Novi sertifikovani Honor telefon bi mogao biti V30 Lite - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Novi sertifikovani Honor telefon bi mogao biti V30 Lite

Nakon objave V30 i V30 Pro telefona, Honor izgleda radi na još jednom sličnom uređaju, bar ako posmatramo dizajn.

Primećeni su modeli sa oznakama MOA-AL00 i MOA-TL00, koji su se pojavili na MIIT (Ministry of Industry and Information Technology) sertifikaciji.

Model MOA-AL00 jasno prikazuje dizajn kamera koji podseća na onaj sa V30 telefona. Ipak, vidljivo je da je srednji modul na poleđini zapravo LED blic, a ne kamera senzor. Honor očigledno nije želeo da implementira kompletan sistem sa tri kamere i na jeftiniji Honor V30 Lite.

Iz fotografija se mogu izvući neke druge informacije, kao što je postojanje izreza u obliku kapljice u ekranu. Telefon ima normalan taster za paljenje, umesto kombinacije sa senzorom otiska prsta kakav poseduju V30 i V30 Pro. S obzirom na to da na poleđini nije vidljiv čitač otiska prsta, pretpostavka je da je on implementiran u displej, koji bi u tom slučaju morao biti OLED tipa. Zanimljivo je da nijedna postojeća V30 varijanta nema ovakav displej, što sugeriše da bi senzor otiska prsta mogao biti i izostavljen.

Za sada ništa nije potvrđeno i sve je u domenu nagađanja. Ono što je sigurno i što MIIT sertifikat potvrđuje za MOA-AL00, jesu veličina od 159,07 x 74,06 x 9,04 milimetra, 6.3-inčni displej i 4900mAh baterija.

Izvor: Benchmark/GSMArena

Danas objavljeno

Objavljen datum ukidanja operativnog sistema Windows 10

Zeljka

Google Workspace je sada dostupan za tri milijarde korisnika

Zeljka

Apple Watch sa senzorom za tjelesnu temperaturu stiže 2022. godine

Vanja A

Ostavite komentar