Novi selektor Srbije: Velika čast za mene - BIGportal.ba
Odbojka Sport

Novi selektor Srbije: Velika čast za mene

Novi selektor ženske odbojkaše reprezentacije Srbije Danijele Santareli izjavio je po stupanju na tu funkciju da je to velika čast za njega.

Italijan je ugovor potpisao do 2025. godine i na toj poziciji je zamenio Zorana Terzića.

“Za mene je čast i privilegija da budem selektor ženske reprezentacije Srbije, koja je jedna od najboljih selekcija na svetu. Pratio sam ekipu tokom protekle godine i zaista se divim postignutim rezultatima i konstantnoj želji za pobedom, koja ovaj tim krasi. Daću sve od sebe u okviru rada u Odbojkaškom savezu Srbije, koji mi je poklonio poverenje i ovu veoma važni priliku. Sledeće leto će biti veoma teško za nas, sa takmičenjima u Ligi nacija i na Svetskom prvenstvu. Pokušaćemo da održimo kontinuitet dobrih rezultata i radićemo naporno da održimo srpsku reprezentaciju u vrhu svetske odbojke i da svi u Srbiji budu ponosni na nas. Vidimo se uskoro”, izjavio je Santareli.

Zadovoljstvo je izrazio i predsednik OSS Zoran Gajić.

“Veoma je vano da je naš novi selektor neko ko je osvajao najveće titule na svetskom i evropskom nivou, nekoliko titula i Kupova u Italiji. Verujemo da će jako lepo da se oseća u društvu naših proslavljenih reprezentativki koje su naučile samo da pobeđuju. Veoma sam srećan što je spreman da nastavi niz rezultata koje ženska seniorska repreznatacija Srbije ima i naše je da mu omogući mo maksimalne uslove i poželilo mu dobrodošlicu”, poručio je Gajić.

B92.

Danas objavljeno

Zvanično: ATP kaznio Vimbldon

Vanja A

Lekler opet najbrži

Vanja A

Zvanično: Rusija i Bjelourusija istupile iz FIBA takmičenja

Vanja A

Ostavite komentar