Novi Redmi Note 10 renderi i fotografije uživo - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Novi Redmi Note 10 renderi i fotografije uživo

Novi Redmi Note 10 je primećen nešto ranije, u izveštaju koji je sugerisao da će telefon pokretati MediaTek Dimensity 820 i imaće podršku za 5G mreže. Pored novih rendera i fotografija uživo, novi dokazi ukazuju na to da bi Redmi Note 10 mogao koristiti Snapdragon 765G čipset. Jedna od fotografija, koje je objavio Slashleaks,…

Novi Redmi Note 10 je primećen nešto ranije, u izveštaju koji je sugerisao da će telefon pokretati MediaTek Dimensity 820 i imaće podršku za 5G mreže. Pored novih rendera i fotografija uživo, novi dokazi ukazuju na to da bi Redmi Note 10 mogao koristiti Snapdragon 765G čipset.

Jedna od fotografija, koje je objavio Slashleaks, pokazuju zamućene fotografije na kojima je izbliza prikazan sistem sa tri kamere na poleđini. Jedna od kamera ima oznaku 48MP.

Staklena poleđina je zakrivljena, dok je displej prikazan sa punch-hole selfi kamerom. Takođe, vidljiv je taster za paljenje u koji je uigrađen i senzor otiska prsta.

Screenshot otkriva neke specifikacije telefona, koji ima broj modela M2007J22C i 8GB RAM-a. Brzina takta od 2.4GHz sugeriše da bi telefon zaista mogao koristiti Qualcomm Snapdragon 765G čipset.

Izvor: ThePhoneTalks/Benchmark

Danas objavljeno

Pojavile su se informacije o prvim MSI Intel Z690 matičnim pločama

Vanja A

Samsung Galaxy Tab S8 se pojavio na renderima

Vanja A

Google izdao hitno upozorenje za sve korisnike Chrome-a

Zeljka

Ostavite komentar