22. Septembra 2022.

Novi Realme GT Neo 4 sa trenutno najbržim procesorom

Big Portal

Tehničke specifikacije

Zvanično predstavljanje Realme GT Neo 4 mobilnog telefona očekuje se tokom meseca oktobra, ukoliko je verovati trenutnim glasinama. Međutim, kako je to već postalo pravilo, a ne izuzetak u tehnološkim krugovima, pojavile su se i nezvanične specifikacije za ovaj dolazeći mobilni telefon. Podaci potiču od poznatog i pouzdanog insajdera Digital Chat Station, a evo šta možete da očekujete od ovog uređaja:

  • Čipset, memorija, baterija: Prvobitno se govorilo kako će ovaj telefon pokretati Dimensity 8200 čipset, ali izgleda da to nije istina jer bi to sada trebalo da bude Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1. U ovom trenutku nema informacija o tome koja količina radne memorije će se naći u ovim telefonima, kao ni koliko prostora za skladištenje podataka korisnici mogu da očekuju. Podataka o bateriji takođe nema, ali zna se da će se ona najverovatnije dopunjavati brzinom od 100 W.
  • Ekran: Što se tiče displeja na ovom telefonu, on bi trebalo da ima 1220p rezoluciju, koja je negde na pola puta između FHD i QHD. Pored toga, tu je i brzina vertikalnog osvežavanja slike od 120 Hz
  • Kamere: Sistem kamera u ovom trenutku ostaje tajna, ali ako je sudeći po prethodnim modelima to bi trebalo da budu sasvim dobri moduli sposobni za pravljenje dovoljno kvalitetnih fotografija za većinu korisnika.

Datum pojavljivanja na tržištu

Oktobar bi trebalo da bude mesec u kom ćemo videti zvanično predstavljanje ovog mobilnog telefona. Ne zna se kada tačno, ali dobra stvar je da nećemo morati preterano dugo da čekamo da čujemo ostale specifikacije i cenu.

Benchmark.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare