Novi prsten na ruci manekenke: Irina preboljela Bredlija? - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Novi prsten na ruci manekenke: Irina preboljela Bredlija?

Raskid vjeridbe Bredli Kupera i Irine Šajk je vijest koja je obišla svijet.

Raskid vjeridbe Bredli Kupera i Irine Šajk je vijest koja je obišla svijet. Manekenka je prsten skinula prošlog meseca, a sada već novi blista na njenoj ruci.

Irina Šajk je viđena kako šeta ulicama Njujorka sa dvogodišnjom ćerkom u naručju, a na prstu joj se jasno video zlatni prsten. Ova fotografija je odmah izazvala pometnju, jer nije poznato ko je lepotici poklonio ovaj prsten.

U šetnju je krenula u iscepanim farmerkama i beloj majici preko koje je nosila crni sako na pruge. A martinke koje je obula uklopila je sa velikom crnom tašnom. U levoj ruci je nosila svoju ćerku Leu De Sene. Na istoj ruci, gde je bio verenički prsten Bredli Kupera, nalazi se i zlatni prsten koji je mnoge naveo na mišljenje da se u životu manekenke pojavila nova ljubav.

Irina nije komentarisala raskid sa slavnim glumcem, ali mnogi smatraju da do pomirenja neće doći, To je razlog iz kog je novi prsten izazavao toliko interesovanje. Osim na domalom prstu leve ruke, gde se nosi verenički prsten, manekenka je stavila još prstenja na ruku što znači da je verovatno u pitanju samo modni detalj.

Manekenka se iz Los Anđelesa preselila u Njujork što je dovelo do problema vezanih za starateljstvo. Irina želi da Lea živi sa njom, posebno sada kada se “šuška” da će njen bivši verenik i Lejdi Gaga, koja se smatra glkavnim krivcem za njhov raskid, ponovo glumiti zaljubljeni par u filmi “Čuvari galaksije“, piše Net.hr .

Danas objavljeno

Vaš ljubimac jede travu? Razlozi su obični, iako navika nije “pseća”

Vanja A

Ni Mišel Obama ne može da odoli kreacijama srpske dizajnerke

Vanja A

Nije htjela na dodjelu nagrada u ovako provokativnoj haljini, ali se ipak slikala u njoj

Vanja A

Ostavite komentar