Novi Peugeot 308 stiže 18. marta - BIGportal.ba
Auto-moto Noviteti

Novi Peugeot 308 stiže 18. marta

Peugeot će 18. marta premijerno predstaviti novu generaciju modela 308. Osim novog logotipa, model preuzima i novi dizajnerski izraz predstavljen modelom 508 koji je naknadno izbrušen kroz 208, ali i crossovere počevši od 2008.

Ruski sajt Kolesa.ru sada pokazuje šta konkretno treba očekivati. Nema sumnje, novi 308 će biti osetno atraktivniji od prethodnika, koji je bio dosta konzervativan u svojim nastojanjima da se približi premium segmentu. Rusi sada otkrivaju i karavan, a koji će poput 508-ice nekima biti čak i zanimljivija opcija. Posebno pozadi gde tanka horizontalna svetla otvaraju potpuno novi utisak automobila.

Novi 308 će po svemu sudeći biti postavljen na unapređenu EMP2 platformu. Trenutne informacije idu u pravcu toga da će svi motori biti u određenoj dozi elektrifikovani, a na vrhu bi trebalo da se nađe plug-in hibrid s maksimalnih 225 KS.

Podsetimo, još uvek nije sigurno da će i karavan biti predstavljen 18. marta, kao i kada će biti predstavljena crossover verzija po uzoru na Fordov Focus Active.

Izvor:Index.hr
Renderi:Kolesa.ru

Danas objavljeno

Bježao policiji: Ovako izgleda Maserati Levante nakon što se sa 160 km/h zabio ispod nadvožnjaka

Vanja A

Ford predstavio krosover Evos, mogućeg naslednika Mondea

Vanja A

Huawei lansirao svoj prvi automobil

Vanja A

Ostavite komentar