Novi Opel Movano stiže u 150 varijanti konverzija karoserije - FOTO - BIGportal.ba
Auto-moto Noviteti

Novi Opel Movano stiže u 150 varijanti konverzija karoserije – FOTO

Najveće Opelovo lako komercijalno vozilo dostupno je u 4 dužine i 3 visine karoserije.

Pored novog duzajna prednjeg dela, koji jasno identifikuje Movano kao člana Opelove porodice, ovaj kombi dobio je i brojne sisteme asistencije i tehnologije koje olakšavaju vozaču život na poslu i čine ga prijatnijim.

Oni uključuju ,,Rear Vision’’ kameru, kako bi vozač uvek imao dobar pogled unazad. Funkcije kao što su upozorenje na vozila u mrtvom uglu i upozorenje na napuštanje saobraćajne trake će takođe povećati bezbednost drugih učesnika u saobraćaju.

Tu je i novi mulitimedijalni sistem koji je kompatibilan sa Apple CarPlay i Android Auto sistemima, a takođe podrazumeva i 7-inčni ekran osetljiv na dodir.

Osim toga, pametni telefoni mogu da se pune bežično.

Opel ističe da je kabina novog Movana “dizajnirana kao moderna pokretna kancelarija”. Sa ukupno 22 pregrade za skladištenje postoji velika količina prostora za sve što je potrebno tokom dana.

Tu je i detalj pametnog dizajna kao što je FlexTray pretinac za rukavice sa zapreminom do 10,5 litara, koji može da se otvori kao fioka

Kao i pre, novi Movano panel van dostupan je u 4 dužine i tri visine, sa maksimalnom ukupnom masom vozila do 4,5 tona i 17 kubnih metara tovarnog prostora.

Ukupno 150 različitih varijanti konverzija karoserije nudi se fabrički, a u zavisnosti od varijante, Movano može da preveze do 5 euro paleta. To znači da postoji verzija za skoro svaku potrebu.

Zahvaljujući novim rukohvatima na bočnim zidovima i LED ostvetljenju, tovarni prostor je sada još upotrebljiviji.

Novi Movano se jasno identifikuje po svom “licu”. Novi prednji deo odlikuje velika, duboko pozicionirana maska hladnjaka, sa Opelovim logom munje vidno postavljenim u sredini.

Karakteristična krilca ulivaju se od amblema u dnevna LED svetla koja su integrisana u farove. Novi Movano je na ovaj način ostao kao jasno prepoznatljiv deo Opelove porodice.

B92

Danas objavljeno

Ekskluzivno: Lancia Delta Martini Evo u starom/novom izdanju (GALERIJA)

Vanja A

BMW M5 s 1000 ks u poteri za maksimalnom brzinom na autobanu (VIDEO)

Vanja A

Pad prodaje u septembru za 25%

V.R.

Ostavite komentar