Novi OnePlus telefoni stižu 10. oktobra - BIGportal.ba
Uncategorized

Novi OnePlus telefoni stižu 10. oktobra

Kada je OnePlus prije nekoliko nedelja održao prezentaciju, tokom koje je objavljen novi OnePlus 7T, mnogi su ostali iznenađeni zbog toga što nije viđen 7T Pro model (iako su se o njemu ranije pojavljivale glasine).

Sada kompanija ima novi događaj, zakazan za 10. oktobar.

Ovoga puta, izgleda da nas očekuju dva nova telefona, a ovo bi mogli biti OnePlus 7T Pro i OnePlus 7T Pro 5G McLaren Edition. Nekoliko tizera je objavljeno ovih dana, koji sugerišu upravo na ova dva uređaja. Na Twitteru je objavljen tizer koji najavljuje događaj koji će se održati 10. oktobra i tokom kojeg ćemo videti još OnePlus 7T Series noviteta.

Nakon toga je Pete Lau, CEO kompanije OnepPlus, na Twitteru okačio tizer koji sugeriše pakovanje jednog od dolazećih telefona. Na pakovanju dominira crna boja sa narandžastim akcentima, što ukazuje na mogućnost da je u pitanju OnePlus 7T Pro 5G McLaren Edition model telefona.

Očekuje se da će OnePlus 7T Pro 5G McLaren Edition imati Snapdragon 855+ čipset, u kombinaciji sa 12GB RAM-a. Verovatno ćemo videti 256GB skladišnog prostora, ali bi mogla postojati i 512GB varijanta. Google je već potvrdio da će OnePlus 7T biti prvi telefon koji se isporučuje sa Android 10 softverom, tako da se očekuje da isto bude primenjeno i na 7T Pro/5G McLaren Edition.

Izvor: PhoneArena

Danas objavljeno

Upoznajte majku Zlatana Ibrahimovića: S muškarcima nije imala sreće, a prema djeci je bila stroga

Vanja A

Institut će preporučiti ograničavanje okupljanja u Srpskoj

M.

Instagram najavljuje tri nove opcije feeda (uključujući hronološki feed)

Vanja A

Ostavite komentar