Novi Motorola Edge 20 dolazi bez svoje glavne karakteristike? - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Novi Motorola Edge 20 dolazi bez svoje glavne karakteristike?

Edge 20 se očekuje da bude solidan uređaj gornjeg srednjeg ranga.

Motorola bi uskoro mogla da objavi novu seriju svojih Edge 20 telefona – iako bez jedne njihovih glavnih karakteristika. Poznati “leakeri” OnLeaks i Pricebaba podelili su nešto za šta kažu da su renderi standardnog Edge 20 zasnovani na CAD fajlovima, a u njima je moguće videti da je Motorola izgleda odustala od visoko zakrivljenog ekrana u korist 6,7-inčnog ravnog ekrana.

Sa spoljašnje strane, tako bi to bio, navodi Engedget, samo još jedan telefon, iako bi imao panel od 120Hz i 1080p rezoluciju.

Očekuje se da telefon dođe sa trostrukim sistemom zadnje kamere gde se navodno nalazi glavni senzor od 108MP, sekundarni od 16MP i još jedan senzor od 8MP (verovatno za telefoto i širokokutne snimke). Standardni Edge 20 model bio bi uređaj gornjeg srednjeg ranga, kojeg bi pokretao Snapdragon 778G čip. Imao bi do 8 GB RAM-a, maksimalnih 256 GB prostora za skladištenje i bateriju od 4.000 mAh.

Postoji šansa da se uz taj model pojavi i Edge 20 Pro varijanta, za koji se šuška da će zadržati zakrivljeni ekran, a možda će ponuditi poboljšane performanse u vidu Qualcomm-ovog procesora Snapdragon 870. U izradi je navodno i pristupačnija Edge 20 Lite varijanta.

Danas objavljeno

Ažuriranje za PlayStation 5 korisnicima sada omogućava da dodaju svoj SSD u konzolu

Zeljka

Nokia G50 5G sertifikovan, potvrđen kapacitet baterije

Zeljka

Samsung Galaxy S22 će imati 3700mAh bateriju i podršku za 25W punjenje

Zeljka

Ostavite komentar