Novi MacBook Pro modeli bi mogli imati izrez u displeju - BIGportal.ba
Hardware i software Tehnologija

Novi MacBook Pro modeli bi mogli imati izrez u displeju

Različiti industrijski izvori su u više navrata sugerisali da bi Apple mogao implementirati izrez u displeju predsojećih MacBook Pro modela.

Novi MacBook Pro laptopovi će imati novi displej dizajn, gotovo bez okvira, koji po estetici podsećaju na nove iPad i iPhone modele. U izrez će, prema navodima, biti smeštena 1080p kamera, TrueTone senzor i mikrofon. Ranije glasine su pominjale i Face ID senzor u ovom izrezu, ali to se izgleda neće desiti.

Predstojeći MacBook Pro laptopovi bi trebalo da imaju displeje od 14 i 16 inča, sa 3456×2234 i 3024×1964 rezolucijama (otkrivene u macOS beti) i 16:10 odnosom stranica. Očekuje se da će ekrani biti mini-LED tipa i moći će da dostignu 1000 nita osvetljenje.

Prema ranijim navodima, dva laptopa će odbaciti Touch Bar i koristiće tradicionalniju tastaturu. Touch ID senzor će biti prisutan, sada sa pozadinskim osvetljenjem.

Novi MacBook laptopovi će imati i veliki izbot portova, uz HDMI, Thunderbolt i čitač SD kartica, 3.5mm priključak i MagSafe konektor.

Izvor: GSMArena

Danas objavljeno

Ponovo rekord za Steam: Više od 27 miliona korisnika u istom trenutku

Zeljka

Kompanije iz EU podnijele su zvaničnu žalbu protiv Microsoft OneDrive Windows integracije

V.R.

Meta odlaže enkripciju za Facebook i Instagram

V.R.

Ostavite komentar