Novi jezivi detalji iz života Džefrija Epstajna: 3 djevojčice (12) iz Francuske dobio od prijatelja za rođendan - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Novi jezivi detalji iz života Džefrija Epstajna: 3 djevojčice (12) iz Francuske dobio od prijatelja za rođendan

Džefri Epstajn, ozloglašeni milijarder pedofil, je prema novootkrivenim dokumentima, iz Francuske doveo tri djevojčice (12) iz siromašnih porodica. One su navodno poslate za njega kao rođendanski poklon.

Virdžinija Džafre (djevojčko prezime Roberts), koja je tvrdila da su je Epstajn i njegova prijateljica Žislen Maksvel prisilili da bude seks robinja kada je imala 15 godina, rekla je prema novim sudskim dokumentima da je finansijer zlostavljao djevojčice koje je vratio u Francusku već narednog dana.

“Najgore što sam čula je to da su ove lijepe djevojčice od 12 godina poslate ovamo upravo za njegov rođendan. Bio je to poklon iznanađenja od jednog njegovog prijatelja, a one su došle iz Francuske. Vidjela sam ih i upoznala”, rekla je ona.

“Epstajn se nakon upoznavanja sa njima hvalio da one imaju 12 godina i da su iz Francuske. Rekao je da su tamo ljudi jako siromašni, a da je njihovim roditeljima je potreban novac”, istakla je ona.

Ovi navodi su otkriveni u sudskim spisima iz 2015. godine, kao dio građanske parnice koju su dva lica koja su tužila Epstajna, pokrenula protiv SAD 2008. godine. Tvrdili su da su prekršeni savezni zakoni o žrtvama kriminala.

Epstajn je odslužio samo 13 mjeseci zatvora nakon što je priznao krivicu za seks sa maloljetnicom. Nedavno se objesio u zatvoru na Menhetnu, dok je bio pod optužbom za trgovinu ljudima.

Virdžinija je rekla da joj je Epstajn opisao kako su ga djevojke masirale i obavile oralni seks, prenosi Dejli Mejl.

“Nastavio je da priča kako su kupljene u Parizu od roditelja, i da su im ponuđeni novac, viza i karijere modela”, rekla je ona.

Ista građanska tužba je podnijeta protiv tužilaštva u Majamiju, a u kojoj se navodi da su mlade djevojke dovođene iz Južne Amerike i Istočne Evrope da bi imale seks sa Epstajnom.

Njujork post

Foto: AP

Danas objavljeno

David Beckham je tata za primjer: Nježan i pun razumijevanja prema djeci

Vanja A

Al se dobro jede: 10 najjeftinijih gradova u Evropi

Vanja A

Kejt Apton u donjem vešu: “Osjećam se tako seksipilno”

Vanja A

Ostavite komentar