3. Augusta 2019.

Novi iPhone imaće nešto što je Galaxy Note oduvijek imao?

Big Portal

Glasine o iPhoneu 11 koje su se do sada pojavile uglavnom naslućuju kako to neće biti značajno drugačiji pametan telefon od sadašnjeg modela XS, tek nešto jačeg hardvera i drugačije postavke kamera.

Ali, stigla je i jedna informacija koja bi, ako se pokaže kao istinita, mogla da dovede do značajnog zaokreta. Naime, iPhone 11 mogao bi da dobije podršku za digitalnu olovku Apple Pencil.

Slična nagađanja pojavila su se prošle godine za iPhone XS, kao i godinu pre za modele koji treba da stignu tokom 2019. godine.

Digitalna olovka Apple Pencil predstavljena je 2015. godine. Za sad je podržavaju tableti iz serije iPad, na kojima je možete koristiti za crtanje, beleške, skrolovanje između tabova i aplikacija… Drugu generaciju tih uređaja moguće je puniti bežično tako što ih magnetima povežete sa iPadom.

Digitalne olovke u paketu sa pametnim telefonima nisu novitet – Samsungov model Galaxy Note od prvog izdanja dolazi sa S Penom.

Kao i svaku drugu, tako i ovu glasinu treba uzeti sa određenom dozom rezerve. Tim više što je Apple Pencil u sadašnjem izdanju veća nego što bi iPhone 11 trebalo da bude. Šta više, sa 166 milimetara veća je od iPhonea XS Max, koji je dug 157,5 milimetara.

Hoće li je u Appleu smanjiti (kao što su uradili u Samsungu) saznaćemo u septembru, piše Tech Radar.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare