Novi HP Envy laptopovi su kreirani od drveta i imaju Intel Ice Lake procesore - BIGportal.ba
Hardware i software Tehnologija

Novi HP Envy laptopovi su kreirani od drveta i imaju Intel Ice Lake procesore

HP je najavio Envy Wood Series laptopove tokom Computexa, a u pitanju su modeli čija su kućišta od drveta. Ideja je da se nastavi trend, koji je HP započeo sa Spectre Folio linijom, gde se koriste materijali koji nisu tipični za laptopove. Objavljeni su 17-inčni preklopni, kao i 13-inčni i 15-inčni konvertibilni modeli laptopova.

Laptopovi stižu u tri različite kombinacije drveta: Nightfall Black with Natural Walnut (prirodna orahovina), Ceramic White with White Birch (bela breza) ili Natural Silver with Pale Birch (tamna breza), s tim što nisu sve dostupne za svaki model laptopa. Laptopovi implementiraju funkcije kao što su Amazon Alexa, Modern Standby, Wake on Voice, Wake on Fingerprint reader, a imaju i HP Sure View displej za privatnost.

Novi Envy Wood laptopovi stižu sa Intelovom dolazećom desetom generacijom Ice Lake procesora, ili sa AMD-ovom drugom generacijom Ryzen čipova. Envy x360 15 će imati opciju izboprmja između dve vrste procesora, dok Envy 13 ima samo Intel, x360 13 ima samo AMD i Envy 17 ima samo Intel opciju.

Pomenuti laptopovi neće biti dostupni pre jeseni, kada Intel planira da objavi svoje Ice Lake procesore. Tada ćemo saznati i cene laptopova.

Izvor: Neowin

Danas objavljeno

Novi Apple Watch Ultra izdržava ozbiljno maltretiranje, uključujući i udarce čekićem

Vanja A

Najmoćniji iPhone će ubuduće nositi drugačije ime?

Vanja A

Američki špijunski satelit lansiran u orbitu

Vanja A

Ostavite komentar