Novi HP Envy 14 će imati bateriju od 16,5 sati trajanja - BIGportal.ba
Hardware i software Tehnologija

Novi HP Envy 14 će imati bateriju od 16,5 sati trajanja

HP je na CES sajmu predstavio brojne nove uređaje i nadogradnje za sadašnje. Među njima je i Envy 14, popularni laptop. HP tvrdi da najnoviji model sa IPS ekranom i sa omogućenim multitouch-om u 16:10 odnosu ima površinu gledanja koja je za 11% veća od tipičnog ekrana sa odnosom 16:9. To je takođe prvi put da je HP uključio Delta E<2 kalibraciju boje sa 14-inčnim prenosnim računarom.

Uključena 11. generacija Intel Core procesora

Eny 14 koristi 11. generaciju Intel Core procesora i može imati čak i NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti Max-Q grafikuPodržava WiFi 6 i ono najbitnije, dobićete do 16,5 sati upotrebe jednim punjenjem, kažu u HP-u. Sistem uključuje 16 GB DDR4-3200 SDRAM i SSD od 256 GB.

Laptop ima neke funkcije usredsređene na privatnost, uključujući čitač otiska prsta, fizički zatvarač za 720p veb kameru i namenski taster za isključivanje mikrofona na tastaturi. Alat za uklanjanje šuma AI smanjuje pozadinsku buku dok razgovarate ili snimate zvuk. Laptop će takođe imati HP-ovu funkciju Enhanced Lighting, usredsređenu oko selfi svetla sa kontrolama osvetljenja na ekranu kako bi vam pomogao da izgledate bolje u video pozivima. Ta funkcija bi trebala biti dostupna u februaru. Najnoviji HP Envy 14, trebalo bi da stigne kasnije ovog meseca, a njegova početna cena biće oko 1,000 dolara.

Izvor: PCPress/Engadget

Danas objavljeno

Netflix uvodi novu funkciju: Korisna je, ali “jede” memoriju

Zeljka

Nepoznati Realme telefon se pojavio na 3D renderima

Zeljka

Huawei AppGallery sada ima više od 530 miliona aktivnih korisnika

Zeljka

Ostavite komentar