Novi HP All-in-One dolazi sa AI smanjenjem šuma - BIGportal.ba
Hardware i software Tehnologija

Novi HP All-in-One dolazi sa AI smanjenjem šuma

EliteOne 800 G8 ima elegantan dizajn i opcionu iskačuću web kameru.

HP je predstavio svoj najnoviji All-in-One desktop računar. Kompanija tvrdi da je EliteOne 800 G8 prvi komercijalni All-in-One koji nudi smanjenje buke i svest o prisustvu na osnovu veštačke inteligencije koje je HP uključio u neke prenosne računare. Svest o prisutnosti može automatski zaključati računar kada se odmaknete i probuditi ga kada se vratite.

Računar je dostupan sa 23,8-inčnim ili 27-inčnim ekranom do 2560×1440, sa manjim prikazom plavog svetla i anti-glare opcijom. Ima opcionu iskačuću web kameru od 5 megapiksela koja može da se okrene i ka napred i iza računara, sa varijantama koje nude infracrvenu kameru i “time of flight” senzor. Kamera vas može pratiti, a sistem koristi otkrivanje scene za podešavanje postavki u zavisnosti od nivoa osvetljenosti. Postoji i funkcija dinamičkog izravnavanja glasa koja će održavati jačinu vašeg glasa konzistentnom bez obzira da li ste blizu ili dalje od mikrofona.

EliteOne 800 G8 podržava do 64GB DDR4 3200 SDRAM i 2TB SSD memorije, dok postoje slotovi za proširenje. Dolazi sa procesorom Intel Core 11. generacije, do i9.

Postoje pristojne mogućnosti povezivanja, uključujući dva USB-C, tri USB-A, DisplayPort, HDMI i Ethernet port. Tu je i podrška za Bluetooth 5 i WiFi 6.

Danas objavljeno

Objavljen datum ukidanja operativnog sistema Windows 10

Zeljka

Google Workspace je sada dostupan za tri milijarde korisnika

Zeljka

Apple Watch sa senzorom za tjelesnu temperaturu stiže 2022. godine

Vanja A

Ostavite komentar