Novi Fiat Strada na novoj slici - BIGportal.ba
Auto-moto Noviteti

Novi Fiat Strada na novoj slici

Fiat će u Južnoj Americi uskoro početi sa prodajom nove generacije svog pick-up modela Strada, čija prva zvanična slika je objavljena prošlog meseca. Sada je stigla još jedna fotografija, i to ona koja pokazuje njegov zadnji deo.

Još ranije je inače saopšteno da novi Fiat Strada na tržište stiže u aprilu, dok će se za njegovu proizvodnju brinuti fabrika u brazilskom Betimu.

Novi Strada je razvijen pod kodnim nazivom 281, a pored bazne single cab verzije nudiće se i u double cab varijanti koja se i nalazi na ovim fabričkim slikama.

Za sada je poznato da je novi Strada duži i prostraniji od sadašnjeg modela, uz više bezbednosnih sistema i bogatiju opremu.

U gami motora će biti i 1,3 litarski Firefly sa 109KS i 1,4 litarski Fire EVO sa 88KS, a kasnije se očekuje i 1,0 litarski Firefly turbo sa 120KS. Uz manuelni menjač, kupcima će se kao opcija kasnije nuditi i CVT transmisija.

U gami će se naći verzije Working, Endurance, Freedom i Volcano (ova potonja sa 17-inčnim alu točkovma, dodatnim zaštitnim elementima na eksterijeru i krovnim nosačima).

Ivan Mitić – Autoblog.rs

Danas objavljeno

Fiat Centoventi po cijeni od 15.000 evra stiže 2022. godine

Zeljka

Zbog nedostatka čipova Volkswagen nije proizveo stotine hiljada vozila

Zeljka

Ducati Panigale V2 posvećen WSBK šampionu

Zeljka

Ostavite komentar