26. Jula 2021.

Novi detalji svadbe Mate Rimca: Trubači iz Leskovca, pečeni vo od 800 kilograma…

Big Portal

Na Instagramu je tako jedna od gošći objavila snimak u storiju na kojoj Katarina, prema starom običaju, baca jabuku preko kuće. Na snimku se vidi kako je mlada zagrizla jabuku i iz sve snage je bacila preko krova kuće.

Na svadbi su mladence i goste uveseljavali “Zabranjeno pušenje” i Bajaga, a na snimku koji je objavio Depo.ba vidi se kako su se mladenci pridružili frontmenu Zabranjenog pušenja Seji Saxonu te s njim zapevali pesmu “Jugo 45”. Sejo je iskoristio priliku da im čestita te im je, između ostalog, poželeo “još puno automobila koji će se zvati po vetrovima”.

Mate je na to preuzeo mikrofon i odgovorio mu: “Ma je**š aute, zamisli sile da se svi narodi koji žive ovde vole.” Njegov odgovor je izazvao aplauz.

Kako piše depo.ba, pred Katarininu kuću u Odžaku stigli su trubači u kombiju leskovačkih tablica, dok su gosti pred Matinu kuću u mestu Lištani pristizali autobusima.

Kako piše 24 sata, Mate je ispunio obećanje koje je dao meštanima te se proslava nastavila i drugi dan. Iako je on vegetarijanac i ne jede meso, Rimac je Livnjake počastio tako što je okrenuo vola teškog 800 kilograma.

Gostima je inače bilo zabranjeno da fotografije i snimke sa svadbe dele na društvenim mrežama, ali je ipak procureo koji snimak i fotografija.

https://www.facebook.com/depo.portal/posts/10159961896647642

Inovator i preduzetnik ili, hrvatski Ilon Mask, kako ga nazivaju mediji u regionu, oženio se po drugi put u dva meseca i potvrdio svoju ljubav s dugogodišnjom devojkom, 30-godišnjom Katarinom Lovrić, koja mu je postala supruga nakon sedam godina veze i 17 godina poznanstva.

Nakon intimnog i tajnog venčanja pred matičarem u Splitu, u Vili “Dalmacija”, za tridesetak gostiju, Mate i Katarina sada su priredili raskošno slavlje u – Livnu.

Nakon crkvenog obreda, Rimac je svadbeno slavlje priredio na Livanjskom polju, u okolini rodnog Livna, mesta koje Matu i Katarinu veže jer oboje iz tog bosanskohercegovačkog grada vuku porodične korene, a tamo su se i upoznali.

Lokacija venčanja bila je smeštena doslovno usred ničega, na polju, a do iste je vodila tek jedna ulica niz koju su simpatični svadbeni putokazi vodili goste u pravom smeru.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare