Novi detalji pljačke doma Severine Kojić: "Razbojnici su imali albanski naglasak" - BIGportal.ba
Ex Yu

Novi detalji pljačke doma Severine Kojić: “Razbojnici su imali albanski naglasak”

Dva maskirana razbojnika upali su pre dva dana u stan pevačice Severine Kojić, koji se nalazi u hrvatskoj prestonici, a sad su isplivali novi detalji ovog slučaja.Dva maskirana razbojnika upali su pre dva dana u stan pevačice Severine Kojić, koji se nalazi u hrvatskoj prestonici, a sad su isplivali novi detalji ovog slučaja.

Lopovi su tada pokupili sve vredne stvari koje je pevačica imala u stanu. U stan su ušli nepoznati ljudi i vezali kućnu pomoćnicu, te ubrzo pobegli u nepoznatom pravcu, dok su provalnici danima pratili pevačicu i čekali da napusti svoj dom.

Sumnja se da je Severinin stan bio tipovan, a lopovi su u penthaus upali kad je Kojić izašla iz stana i zajedno sa svojim menadžerom Tomicom Petrovićem otišla na sastanak.

Lopovi su sprejom isprskali video-nadzor na zgradi prekoputa Severinine, dok je kamera na pevačicinoj zgradi bila pod čudnim uglom, prenosi “Blic”. Inače, ceo taj kvart je pokriven kamerama, pa se policija uzda u snimke kao pomoć u rasvetljavanju ovog slučaja.

Kako navodi Jutarnji.hr, spremačica koja je bila u u stanu kada se desila pljačka navela je da su “razbojnici imali albanski naglasak”.

“Severina, što ste se vratili?”, začuđeno je pitala 66-godišnja spremačica kad je čula otvaranje ulaznih vrata penthausa u utorak oko 13.45 sati. Usisavala je hodnik, svirala je muzika sa CD-a, što je prigušilo zvuk otvaranja ulaznih vrata. Ali, umesto vlasnice Severine Kojić koja je nešto pre izašla s menadžerom Tomicom Petrovićem, pred spremačicom u hodniku su se ukazala dvojica nepoznatih muškaraca. Nesrećnu ženu oborili su na pod i vezali je jaknom koja im se našla pri ruci, piše ovaj list.

Rekli su joj da se ne miče, a oni su temeljno ispreturali celi stan da bi tek u toaletnom stolu pronašli ono što su tražili – tri kutije sa zlatnim nakitom i dijamantima. Zadržali su se svega nekoliko minuta, navodi “Jutarnji.hr”.

Podsetimo, Severina je kupila ovu nekretninu početkom 2000-ih, ali njeni fanovi su unutrašnjost luksuznog stana mogli da vide tek u retkim prilikama.

Severinin stan se u centru javnosti našao 2019. godine kad je pevačica navodno prijavila da je neko špijunira, a susede je uznemirila priča o kameri koja je osvanula na kući preko puta Severinine zgrade.

Danas objavljeno

Bez dlake na jeziku: Lukas i Vesna opleli po kolegama

Vanja A

“Tati NIJE DOBRO. Ne znam šta bih vam rekao…”Nikola Rokvić progovorio o Marinkovoj bolesti!

Zeljka

Glumica očarana Novakom: “Kakva čast”

Zeljka

Ostavite komentar