Novi 007 je žena! - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Novi 007 je žena!

Jedna od najvećih kinematografskih dilema današnjice – kome će pripasti glavna uloga novog dijela Džejms Bond franšize je napokon riješena. Nakon niza spekulacija o tome da li će novi 007, umjesto Danijela Krejga, biti Tom Hardi, Idris Elba ili neko peti, imamo odgovor. Kako prenosi Daily Mail: u pitanju je…

Jedna od najvećih kinematografskih dilema današnjice – kome će pripasti glavna uloga novog dijela Džejms Bond franšize je napokon riješena. Nakon niza spekulacija o tome da li će novi 007, umjesto Danijela Krejga, biti Tom Hardi, Idris Elba ili neko peti, imamo odgovor. Kako prenosi Daily Mail: u pitanju je britanska glumica Lašana Linč.

Ovaj istorijski presedan nekako i ne čudi, nakon što je lik Džejmsa Bonda počeo da se prikazuje mračnije i realističnije, a sve to od “Skyfall” dijela. Sada je na redu još veći zaokret. Dijelom se, najvjerovatnije, odluka ogleda i u marketingu, s obzirom na to da je vijest o ženskom Bondu već napravila buzz u medijima i na Internetu.

*

U “Bond 25” filmu Danijel Krejg će se pojaviti po peti i posljednji put, a radnja filma je smještena na Jamajci, gdje se najpoznatiji agent svijeta penzionisao nakon napuštanja aktivne službe i odlučio da uživa u mirnom životu. Međutim, sve to se prekida kada mu prijatelj iz CIA zatraži pomoć – i to za spašavanje kidnapovanog naučnika. Ovo ih vodi na trag zlikovca koji posjeduje opasnu novu tehnologiju (kad smo kod novih tehnologija i zločina, tu je i Rami Malek u ulozi glavnog negativca).

Tridesetjednogodišnja Lašana Linč ostvarila je zapaženu ulogu u filmu “Captain Marvel” gdje je tumačila lik pilota i najbolju prijateljicu Bri Larson.

*

*

Kada je Sem Mendes riješio da se više nikad ne bavi Bondom, a Deni Bojl batalio ideju angažmana, i to sve zbog rasprave oko scenarija, režija 25. Bond filma pripala je autoru prve sezone serije “True detective” Kariju Jodžiju Fukunagi. Scenario je radila Fibi Roler-Bridž, zaslužna za “Killing Eve”. Snimanje filma je u toku, a u bioskopima će se naći naredne godine.

Komentari tviteraša na vijest o novom 007 koji će biti žena crnkinja mahom su pozitivni.

Izvor: Noizz.rs

Danas objavljeno

Dadilja djece Anđeline Džoli: “Sklona je piću”

Vanja A

Koza upala u kancelariju i ukrala papire

Vanja A

Trudnica se povezala sa skotnom macom lutalicom, pa postale majke u isto vrijeme

Vanja A

Ostavite komentar