Nove optužbe protiv Džoni Depa: Bivša supruga ga optužila da je konzumirao narkotike i zlostavljao njenu sestru - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Nove optužbe protiv Džoni Depa: Bivša supruga ga optužila da je konzumirao narkotike i zlostavljao njenu sestru

Bitka na sudu glumca Džonija Depa i njegove bivše supruge Amber Herd traje već danima. Novi skandalozni detalji svakog dana izlaze u strane medije.Vitni, sestra Amber Herd, na sudu je rekla kako je Džoni koristio aplikator za tampon, ali u drugačije svrhe. Pomoću njega je konzumirao narkotike, piše “Daily Mail”….

Bitka na sudu glumca Džonija Depa i njegove bivše supruge Amber Herd traje već danima. Novi skandalozni detalji svakog dana izlaze u strane medije.Vitni, sestra Amber Herd, na sudu je rekla kako je Džoni koristio aplikator za tampon, ali u drugačije svrhe. Pomoću njega je konzumirao narkotike, piše “Daily Mail”.

Amber je rekla kako nikad nije želela da stvari iz njihovog privatnog i zajedničkog života izađu u javnost. Želela je samo, kaže glumica, biti sama nakon raskida i poštedeti glumca sramote. Takođe, misli da će ova bitka na sudu loše uticati na njenu karijeru.

Sada je u većini priča koje se iznose na sudu upletena i Vitni. Ispričala je i kako ju je tokom 2015. godine pijani Džoni skoro gurnuo niz stepenice kad se umešala u njihovu svađu. Tad je Amber vikala na glumca da joj ne dira sestru i udarila ga. Prema sestrinim rečima, Dep je uzvratio Amber.

– Stajala sam odmah pored njih. Džoni je Amber zgrabio za kosu sa jednom rukom i jako ju je udario – rekla je Vitni.

Izvor: Blic

Danas objavljeno

Jeste li znali zašto lišće mijenja boju na jesen?

Vanja A

Lopovi klonirali glas direktora i odnijeli 35 miliona dolara

Vanja A

Zvijezda hit serije “Squid Game”: Teško je biti slavan, kćerka mi pomaže jer nemam menadžera

Vanja A

Ostavite komentar