Nove optužbe: Depova bivša tvrdi da joj je dao drogu prije odnosa - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Nove optužbe: Depova bivša tvrdi da joj je dao drogu prije odnosa

Glumica Elen Barkin govorila je o svom odnosu s Džonijem Depom u iskazu koji nije objavljen na njegovom suđenju za klevetu od 100 miliona dolara protiv bivše supruge Amber Herd.

Barkin je u snimku izjavila da je Dep s prezirom gledao na ljude za koje je smatrao da su ispod njega te da je jednom svog pomoćnika nazvao “svinjom”.

Glumica je u početku pomislila da je Dep vrlo šarmantan, a u iskazu je dodala kako je većina zlostavljača takva.

Takođe tvrdi da joj je slavni glumac za vreme njihovog prvog polnog odnosa dao određenu vrstu droge naziva Kualude pitajući je želi li se j*be s njim. Tvrdnje su otkrivene u nedavno nezapečaćenim dokumentima iz slučaja Dep protiv Herd, koji je završio tako što je porota presudila u korist Depa i dodelila mu 8,35 miliona dolara odštete.

Sud u Virdžiniji odbio je zahtev njegove bivše supruge za poništenje suđenja.

Barkin je rekla da je zvezdu filma “Pirati s Kariba” upoznala negde 1990. te da je bila bliska s njim 10 godina, uključujući i zajedničku ulogu u filmu “Strah i prezir u Las Vegasu”.

Njihovo druženje završilo se kada ju je u hotelu u Sin Sitiju gađao bocom vina.

Kada je govorila o incidentu u kojem ju je Dep gađao bocom vina, Barkin je rekla da nije bila iznenađena jer je oko njega “uvek bilo nasilno”. “On se dere, verbalno nas vređa, te stvari možete videti”, rekla je 68-godišnja glumica.

Depov način odnošenja prema Barkin bio je toliko loš da nakon što su raskinuli, njen brat nije dopustio da sedne za njihov sto kada su se sreli u restoranu, kaže ona.

Danas objavljeno

Glumica iz “Čuvara plaže” oduzima dah izgledom

Vanja A

Sting je 30 godina u braku s ovom glumicom, mnogi nisu odobravali njihovu vezu

V.R.

Devet godina krio majčinu smrt da bi podizao njenu penziju

V.R.

Ostavite komentar