Nove informacije o Galaxy S22 Ultra donosi detaljne informacije o hardveru kamere - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Nove informacije o Galaxy S22 Ultra donosi detaljne informacije o hardveru kamere

Dosadašnji izveštaji u vezi sa predstojećom linijom Xiaomi 12 sugerišu da će kompanija predstaviti seriju na više događaja tokom nekoliko nedelja i meseci, počevši od vanila Xiaomi 12 u decembru. Ipak, novi izveštaj sada kaže da ćemo dobiti najmanje dva člana na događaju inicijalne objave sledećeg meseca, piše GSM Arena.

Xiaomi 12X, koji je tek nedavno počeo da kruži po glasinama, biće predstavljen zajedno sa Xiaomi 12 modelom. Prema trenutnim informacijama, ovo bi trebalo da bude pristupačan, kompaktan flagship model sa Snapdragon 870 čipsetom i 6,28-inčnim OLED ekranom. Na leđima se očekuje glavna kamera od 50MP.

Izveštaj koji dolazi iz Kine ne daje tačan datum puštanja u prodaju za ova dva telefona, ali decembar nije daleko, tako da ćemo i to uskoro saznati.

Dosadašnji izveštaji u vezi sa predstojećom linijom Xiaomi 12 sugerišu da će kompanija predstaviti seriju na više događaja tokom nekoliko nedelja i meseci, počevši od vanila Xiaomi 12 u decembru. Ipak, novi izveštaj sada kaže da ćemo dobiti najmanje dva člana na događaju inicijalne objave sledećeg meseca.
Xiaomi 12X, koji je tek nedavno počeo da kruži po glasinama, biće najavljen zajedno sa Xiaomi 12. Prema trenutnim informacijama, ovo bi trebalo da bude pristupačan, kompaktan flagship model sa Snapdragon 870 čipsetom i 6,28-inčnim OLED ekranom. Na leđima se očekuje glavna kamera od 50MP.
Izveštaj koji dolazi iz Kine ne daje tačan datum puštanja u prodaju za ova dva telefona, ali decembar nije daleko, tako da ćemo i to uskoro saznati.

Danas objavljeno

Video igre na koje treba obratiti pažnju u oktobru

Vanja A

Da li vještačka inteligencija već bolje čita sa usana od ljudi?

Vanja A

Twitter nagoveštava kako će izgledati opcija izmijene tvitova

V.R.

Ostavite komentar