29. Decembra 2022.

Novak se oglasio u Australiji: Nije lako zaboraviti

Big Portal

On je u utorak stigao u Adelejd, gde ga sledeće nedelje očekuje turnir iz serije 250, kao svojevrsna priprema za Australijan open.

Novak je u Australiji doživeo lepe, ali i ružne trenutke, poput onih u januaru ove godine, kada je deportovan.

“Ne možete da zaboravite takve stvari, ostaju sa vama dok ste živi. Nikad tako nešto nisam doživeo i nadam se da više neću nikada. To ostaje sa vama, ali morate da krenete napred, da pričate kako se osećate u ovoj zemlji i kada igrate ovde”, rekao je Đoković i dodao:

“Nadam se da će sve biti pozitivno, nije nešto što mogu da predvidim, daću sve od sebe da prikažem dobar tenis, kao i da ću izazvati pozitivne i lepe emocije kod ljudi. Nadam se da će se to desiti na mojim mečevima. Ovde sam samo dva dana, od ljudi na aerodromu, u hotelu, na terenima, svi su bili ljubazni, išli smo na večeru, za sada je sve sjajno”.

Đoković je Australijan open osvajao devet puta.

“Apsolutno mi je blisko srcu. Nije lako zaboraviti šta se desilo poslednjih 12 meseci, ali kao što sam rekao, moram da krenem dalje. Taj događaj neće zameniti sve ono što sam doživeo u Australiji tokom karijere. Imam pozitivna osećanja, radujem se da igram ovde. Ovo je moj omiljeni Grend slem, rezultati to dokazuju”, kazao je Novak.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare