"Novak pritiska i pita za publiku u Beogradu" - BIGportal.ba
Sport Tenis

“Novak pritiska i pita za publiku u Beogradu”

Direktor Beograd opena Đorđe Đoković govorio je u Jutarnjem programu TV Prva o turniru, eventualnom prisustvu publike, ali i o svom bratu Novaku.

“Presrećni smo što smo vratili tenis u Beograd i to u ovolikom broju turnira. Žao mi je što nema publike. Spremni smo da pustimo određeni procenat, ali čekamo. Igrači su presrećni, vreme je bilo lepo. Nadam se da će nas kiša poštedeti”, rekao je Đoković.

Publika?

“Znam Koliko i vi. Priča se kako bi mogli i ovo i ono. Pričalo se da će moći i derbi, to se nije desilo. Indikacije postoje. Ne mogu ništa da tvrdim. Želja je na mestu, Novak pritiska i pita za publiku jer ima ogromnu želju da igra pred našom publikom. Nadam se da će već sutra moći da igra pred publikom u četvrtfinalu.”

Da li je teško bilo ubediti Novaka da igra?

“Ja sam bio taj koji je rekao da ne bi trebalo da igra. On juri rekorde u GS titulama. Međutim, on je bio taj koji je odlučno želeo da igra u Beogradu na ovom turniru. Olimpijada i Grend slemovi su mu cilj, ali očigledno i Beograd.”

Odakle ideja da krenete u organizovanje turnira?

“Još od 2012. kada smo prodali licencu pričamo o povratku ATP turnira u Beograd. To se godinama razvlačilo i pričalo. Tokom Adrija tura vratila se ponovo želja. Nismo mogli da odolimo i ne zovemo ATP da tražimo licencu. Prošle godine su ukinuli davanje licenca. Tako da smo uspeli da dovedemo turnir iz Budimpešte u Beograd. Iskoristili smo momenat kada je jako teško svima da organizuju ovakve turnire. Žudimo da turnir preraste u ATP 500”, zaključio je on.

Danas objavljeno

Novi poraz Partizana – negativnom nizu nema kraja

Vanja A

Tužba za kompletnu upravu Juventusa, UEFA pokrenula istragu

Vanja A

Mirotić se vratio i donio trijumf Barseloni

Vanja A

Ostavite komentar