Novak odbio da odgovori na pitanje o žrebu i Federeru - BIGportal.ba
Sport Tenis

Novak odbio da odgovori na pitanje o žrebu i Federeru

Najbolji teniser planete Novak Đoković nije želeo da komentariše žreb za US open.

Đoković je dobio težak raspored u Njujorku, pošto će na putu do titule morati da se sastane sa Danilom Medvedevim, Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom (od četvrtfinala).

Posle održavanja žreba srpski teniser se pridružio voditelju na podijumu unutar kompleksa turnira, ali nije hteo da priča o očekivanjima.

“Nisam još video (žreb). Nemojte, molim vas, da mi kažete. Proučiću ga kada odem odavde”, izjavio je Đoković, a voditelj je nastavio da ga pritiska pitajući ga da li želi da zna da li je Federer u njegovoj polovini žreba.

“Ne, sada ne želim. Saznaću za par minuta i moraću sve da sagledam”, dodao je Novak, a zatim veoma brzo promenio temu zahvalivši se svima što su došli.

“Sve je divno, želim da se zahvalim svima što su došli tokom trajanja kvalifikacija. Prelepo je videti ovoliko ljubitelja tenisa i videti da ESPN učestvuje po prvi put”.

Srpski teniser je, ipak, kratko prokomentarisao žreb.

“Mislim da većina igrača proučava žreb. Pogledate vaš deo žreba, vidite ko je tu i koga morate da proučite, vidite u kakvoj su formi… Imate špijune u vašem timu koji gledaju sve terene i potencijalne protivnike”, izjavio je Novak i nastavio:

“Žreb morate da gledate dalje od prvog kola, ali naravno da je najveći fokus na narednom protivniku i tome kako njega pobediti”.

https://twitter.com/LotusFlorida16/status/1164578482300608513

B92

Danas objavljeno

“Da li vaša žena zna da leti”

Vanja A

“Ronaldo nije tražio da ode, već pojačanja”

Vanja A

Pešićevi “orlovi” bruse formu – Jokić dobija podršku

Vanja A

Ostavite komentar