21. Januara 2020.

Novak objasnio zašto nosi zelenu opremu

Big Portal

Kako god bilo, “Lakost” formira novu modu, a koliko u svemu tome učestvuje Novak Đoković, otkrio je novinarima posle kasne pobede u prvom kolu protiv Jana Lenarda Štrufa.

Novaka smo pitali da li su možda i on i Dušan Lajović na početku ove godine pod nekim uticajem Grigora Dimitrova, na šta se on samo nasmejao.

“Bugarska!“, uzviknuo je Novak u navijačkom maniru i nasmejao se.

Ne znam, tako je ispalo. Kada kažete za Ducija, mislim da je Fila napravila najbolju kolekciju do sada, nisam bio njihov ljubitelj, ali ova je odlična. Lepo Duciju stoji i nadam se da će mu doneti sreću na terenu…“, poručio je Novak.

Naravno, svaki sportista, pa čak i kada je pod ugovorom, ima određenu dozu uticaja na to kakvu opremu će nositi. Sigurno je da sugeriše šta mu odgovara, a šta ne, a konkretno u ovom slučaju, otkrio je kako je to kod njega.

“Učestvovao sam u procesu, ali konkretno, dobijem nekoliko opcija, onda mogu da kažem koje su mi preference, dam svoj komentar, ali konačnu odluku donose oni. Lakost ima novi print krokodila i vrlo je interesantan, digitalni krokodil ga zovemo, to pokušavaju da plasiraju kroz mene kao ambasadora brenda, žele da budu malo moderniji. Oni su vrlo tradicionalan brend i moraju da zadrže skoro 100 godina dugu tradiciju, ali hoće i da se približe mlađim generacijama“, poručio je Đoković.

Plavo ili zeleno, svejedno je, samo da pobeđuje.

https://twitter.com/novakfanchile/status/1218369023957774336

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare