"NOVAK NIJE DOBAR MODEL, ne znam ko će njega da slijedi!" Čuvena američka teniserka bez pardona napala Đokovića, tvrdi da ne poklanja pažnju ženama!? - BIGportal.ba
Sport Tenis

“NOVAK NIJE DOBAR MODEL, ne znam ko će njega da slijedi!” Čuvena američka teniserka bez pardona napala Đokovića, tvrdi da ne poklanja pažnju ženama!?

Nekadašnja teniserka i legenda ovog sporta Bili Džin King, po kojoj teniski centar na US openu nosi ime, napala je Novaka Đokovića i njegovu organizaciju PTPA. Ona smatra da “Novak nije dobar model” jer ne poklanja dovoljno pažnje ženskom tenisu. Ovo je samo jedan u nizu napada na Novaka Đokovića…

Nekadašnja teniserka i legenda ovog sporta Bili Džin King, po kojoj teniski centar na US openu nosi ime, napala je Novaka Đokovića i njegovu organizaciju PTPA.

Ona smatra da “Novak nije dobar model” jer ne poklanja dovoljno pažnje ženskom tenisu.

Ovo je samo jedan u nizu napada na Novaka Đokovića i njegovu organizaciju koja ovog meseca slavi godinu dana postojanja.

Bili Džin: Danas ne bih igrala na Margaret Kort areni - Sportklub

Prvi reket sveta je, zajedno sa Vasekom Pospišilom i još 60 tenisera, pokrenuo PTPA prošle godine posle turnira u Sinsinatiju. Bili Džin King kaže da PTPA ima sve preduslove da bude uspešna organizacija, ali…

– Nikad nisu pričali sa mnom, pa ne znam kakve su im zamisli. Kad sam bila na Vimbldonu, stalno sam zapitkivala ljude, ali niko ništa ne zna. Definitivno su popravili sajt, politički korektno se sada izražavaju, a o ženama pričaju samo kada ih neko pritisne – rekla je Kingova i dodala:

– To je jedna od kritika na račun asocijacije, jer je isprva bilo priče da samo brani interese tenisera. Ovako nije dovoljno dobro. Imaju oni “teškaše” među igračima, imaju novca, Novak Đoković će definitivno da bude najbolji ikad, što je stvarno važno. Ipak, ne znam koliko ljudi želi njega da sledi!

Preuzeto sa:

Danas objavljeno

Poslednja prepreka za Srbiju na putu ka medalji

Zeljka

Mihajlović otkrio: Pehar iz Barija smo polupali, Deki nek bude trener još 10 godina, pa onda ja

Zeljka

Dobra i loša vijest za Stankovića pred derbi, Katai pred derbi: Neka Borjan da gol

Zeljka

Ostavite komentar