Novak i Jelena Đoković o teškim počecima - BIGportal.ba
Ex Yu

Novak i Jelena Đoković o teškim počecima

Morali smo da se snalazimo kako bismo preživjeli

Jedan od najboljih tenisera svih vremena, Novak Đoković zahvaljujući svojim profesionalnim dostignućima uspio je da sebi i svojoj porodici omogući lagodan život. Porodica Đoković uživa u luksuzu i brojnim dobrima koja rijetko ko može da priušti, pa se na spisku njihove imovine nalaze privatan avion, kao i mnoge druge skupe „igračke“.

Budući da je na završnom turniru ove godine Novak zaradio rekordan novac, novinar je bio inspirisan da postavi pomalo provokativno pitanje:

– Da li sad vidite samo dolare ili ipak mislite i na tenis?

– Ne vidim dolare uopšte, vidim samo eure – našalio se slavni teniser, te se osvrnuo na to kako su nekada teško živjeli.

-Ali ja dobro znam šta znači kad imate nula eura u petočlanoj porodici. Nemojte da zaboravimo odakle dolazim, moje djetinjstvo su obilježili rat i sankcije. Svaki euro koji sam zaradio, zaradio sam uz tešku muku i uz pomoć svoje porodice i tima – rekao je Đoković i dodao:

– Poznajem odlično i drugu stranu, što mi pomaže da cijenim još više ono što zaradim.

Svojevremeno je i Jelena govorila o životu bez novca.

– Tri godine sam morala da se snalazim kako da preživim, nisam imala novca da jedem po ne znam kakvim restoranima, a nisam ni živjela u domu gdje bih imala kuhinju.

Izvor: Nportal.rs

(E.M.)

Danas objavljeno

Marko Stojković: ”Ponosan sam na svog tatu, ponosan sam na Srbiju!”

Zeljka

Prvi dečko Emine Jahović zbog kog je pobjegla od kuće je opasan frajer

Zeljka

Pjevačica iznervirana OBEĆALA da jednu stvar više nikad neće uraditi

Zeljka

Ostavite komentar