16. Augusta 2022.

Nova WhatsApp opcija vam dozvoljava da neprimjetno izađete iz grupe

Big Portal

Sam Zakerberg je rekao da će to pomoći da WhatsApp poruke postanu privatne i bezbedne kao da sa nekim pričate licem u lice. Nove opcije počeće da se implementiraju tokom ovog meseca, a globalna kampanja kreće u UK, da bi se polako proširila i na sva druga tržišta.

_126247466_197a0136444240c79bb26c39d793bd56.jpg

Kada ste u nekoj grupi, na primer: „Školska grupa II/3“ ili „Kopaonik letovanje“ i želite da izađete jer su krenuli predlozi oko toga šta treba kupiti učiteljici za kraj godine i da li su leti deci dovoljne dve zimske jakne za Kopaonik, svi u grupi će dobiti obaveštenje kada izađete. I dok je postojala opcija da se ovo isključi za individualne grupne četove, nje nije bilo za korisnike koji žele da izađu iz grupe. Mada realno, kada izađete iz grupe, nije vas mnogo briga šta vam pričaju iza leđa.

Uglavnom, nova opcija omogućava da izađete iz grupe bez da svi dobiju obaveštenje da ste to uradili. Naravno, administratori će biti obavešteni.

Druge promene će omogućiti korisnicima veću kontrolu nad privatnosti poruka. Tako ćete sa novim opcijama moći da dozvolite samo određenim osobama ili nikome da vidi da li ste online ili last seen. Idealna opcija za bivšeg dečka/devojku.

Benchmark.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare