Nova Ubisoft igra "Rainbow Six Extraction" stiže 20. januara - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Nova Ubisoft igra “Rainbow Six Extraction” stiže 20. januara

Kompanija Ubisoft je u julu najavila da odlaže dolazak igre “Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction”, a sada je poznat tačan datum izlaska na tržište.

Igra “Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction” je prvobitno trebalo da bude dostupna gejmerima od 16. septembra, međutim odložena je za januar. Kompanija Ubisoft je sada zvanično potvrdila da će igru plasirati na tržište 20. januara.

Osim toga, snižena je i cena osnovne verzije igre na 40, a deluxe izdanje na 50 dolara. Izdavač sa svakom kopijom daje dva Buddy Pass tokena pa će gejmeri moći da pozovu dva prijatelja da igraju s njim, uz neka ograničenja, tokom četrnaestodnevnog perioda testiranja.

Važno je istaći da igra podržava cross-play, cross-progression i cross-save, tako da možete igrati sa prijateljima bez obzira da li imaju konzole Xbox One, Xbox X i S, PlayStation 4, PlayStation 5, PC, Amazon Lunu, Google Stadiju ili Ubisoft+. Takođe, Buddy Pass će raditi na svim platformama.

Igra “Rainbow Six Extraction”, koja je bila poznata i kao “Rainbow Six Quarantine” pre pandemije koronavirusa, bazirana je na modu “Rainbow Six Siege” modu pod nazivom Outbreak. Timovi će se boriti protiv vanzemaljaca koji su izvršili invaziju.

Danas objavljeno

FCC sertifikat potvrđuje brzinu baterije i punjenja Samsung Galaxy A33 5G telefona

Vanja A

Novi pristupačni Radeon PRO grafički akceleratori su stigli

Vanja A

Cooler Master lansira HAF 500, MasterBox TD300 Mesh i MasterBox 500

Vanja A

Ostavite komentar